Connect with us

Revistateo.ro

ionela prodan

Staruri

Florin Condurățeanu a prevestit moartea Ionelei Prodan: „Primul semn al șchiopătării pancreasului”

Florin Condurățeanu a vorbit în urmă cu ceva timp despre starea de sănătate a Ionelei Prodan. Jurnalistul a dezvăluit care au fost problemele de sănătate care o măcinau pe regretata artistă.

Moartea Ionelei Prodan. Ce a mărturisit Condurățeanu despre Ionela Prodan

„Nu ai cum să slăbești atât de mult cu ajutorul unei diete. Primul semn al șchiopătării pancreasului a fost slăbirea drastică în kilograme. S-a dovedit a fi o problemă în sistemul ei digestiv”, a declarat jurnalistul Florin Condurățeanu la România TV.

Ionela a recunoscut chiar ea că perioada în care a slăbit enorm a fost una grea pentru ea: „Am zis că trebuie să fac ceva, fetele mele nu au dat atenţie. Anamaria din grasă nu mă scotea (..)

CITEȘTE ȘI: Mirela Boureanu Vaida a făcut anunțul despre relația cu soțul ei

Surpriză de proporții! Cine o înlocuiește pe Andreea Mantea la emisiunea „Se strigă darul”

Veste tristă despre Celine Dion. Vedeta are probleme de sănătate

Am fost cu Ana în Italia şi mi-am luat haine, dar majoritatea le-am luat cu mult sub mărimea pe care o aveam. Eu aveam măsura 18-20 şi am ajuns la 12, aproape 6 numere”.

„Mama nu are nicio metastaza, astea sunt pure golanii. Eu sunt la Sibiu acum, am fost plecata cu munca. Sa fim seriosi, daca mama avea asa ceva, eu o lasam singura?

Da, este internata in spital, dar in niciun caz nu este pe moarte, așa cum s-a spus. Este chiar binisor, sub stricta atentie a unei echipe foarte bune de medici.

Nu pot sta nonstop cu mama la spital, dar vorbim in permanenta la fel. Toata lumea sa se linisteasca. Mama nu are vreo boala terminala”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf pentru cancan.ro când mama ei era internată.

„Este internată la noi, însă, la rugămintea expresă a fiicei Anamaria, nu putem da detalii referitor la starea de sănătate a ei. Familia ne-a rugat în mod special”, a spus Şerban Bălănescu, directorul medical al unităţii spitaliceşti pentru news.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top