Connect with us

Revistateo.ro

Fiul lui a murit în 1994, dar inima lui a încetat să bată anul acesta. Cum a fost posibil? Povestea incredibilă a devenit cunoascută pe internet.

Inedit

Fiul lui a murit în 1994, dar inima lui a încetat să bată anul acesta. Cum a fost posibil?

În noaptea zilei de 29 septembrie 1994, Nicholas Green, în vârstă de 7 ani, a fost împușcat mortal în timp ce se afla cu familia în vacanță în sudul Italiei. Cu toate acestea, inima lui a încetat să bată tocmai anunl acesta. Cum a fost posibil?

Fiul lui a murit în 1994, dar inima lui a încetat să bată anul acesta. Cum a fost posibil?

După moartea fiului lor, Reg și Maggie au fost devastați. Au decis să îi doneze organele. Din acest motiv, într-un deceniu, s-a triplat donarea de organe în Italia. Fenomenul acesta a deveniT cunoscut sub denumirea de ”efectul Nicholas”.

Tatăl copilului a povestit cum s-a Întâmplat totul. Se afla împreună cu fmailia în mașină, pe șosea. La un moment dat au fost atacați. Cei care au tras cu arma în ei se aflau într-o mașină neagră. Nicholas a fost împușcat în cap.

CITEȘTE ȘI: A folosit acest remediu pentru a-și trata copilul, dar la scurt timp, micuțul a murit

CITEȘTE ȘI: Medicilor nu le venea să creadă. Ce ținea în mână un bebeluș abia născut?

După două zile, copilul a murit. Însă, părinții lui au luat decizia de a-i dona organele. Astfel, Andrea Mongiardo a primit inima copilului. A murit în 2017. Francesco Mondello și Domenica Galletaa au primit corneele. Tino Motta și Anna Maria Di Ceglie au primit rinichii. Maria Pia Pedala a primit ficatul. Silvia Ciampi a primit pancreasul. Se crede că a murit cu câțiva ani în urmă.

Nu se știe cu certitudine care a fost motivul pentru care Nicholas și părinții lui au fost atacați. Poate au fost confundați de atacatori cu altcineva.

Poveatea tristă adevenit cunoascută pe internet. Astfel, deși Nicholas a murit la vârsta de 7 ani după ce a fost împușcat mortal de necunoscuți, inima lui a continuat să trăiască. Asta s-a întâmplat până în februarie 2017, când persoana care a primit inima copilului a încetat din viață.

Copilul a continuat cumva să trăiască și după ce a murit. Acest lucru a fost posibil deoarece unele organe i-au fost donate.

Sursă foto: REG GREEN

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top