Connect with us

Revistateo.ro

Top 4 zodii cu noroc la bani LA FINAL DE decembrie 2017!

Horoscop Lunar

Top 4 zodii cu noroc la bani LA FINAL DE decembrie 2017!

Cele 4 zodii cu noroc la bani in luna decembrie vor avea ocazia sa isi schimbe complet viata. Sa recunoastem! Banii sunt extrem de importanti, mai ales atunci cand vrem sa facem cadouri celor dragi ori dorim o schimbare fundamentala in vietile noastre.

Cele 4 zodii cu noroc la bani in decembrie 2017 sunt

1. BERBEC – Ideile tale vor curge ca raurile inca de la inceputul lunii. Daca pana acum ai avut momente de black-out, adica pana completa in creier, imaginatia ta va fi potentata de evenimentele astrale din aceasta luna. Statutul tau social va cunoaste o curba ascendenta. Trebuie sa fii extrem de atent la data de 6 decembrie, o zi magnifica din toate punctele de vedere, in special cel financiar.

2. TAUR – Avantajele financiare vor fi cu duiumul in luna decembrie. Ploua cu bani mai ales din data de 20. Sarbatorile vor fi insotite de multe cadouri nesperate. Vei realiza ca toata munca ta are o valoare. In sfarsit se vor vedea roadele trudei tale din ultimul an.

3. SCORPION – Luna decembrie sta sub dictonul „Bate fierul cat e cald”. Vor aparea multe oportunitati financiare, fapt pentru care trebuie sa fii mereu in garda. Atentia trebuie sa fie mai sporita in perioada 10-13 decembrie, cand apar cateva momente unice din punct de vedere banesc.

4. PESTI – Luna decembrie va fi excelenta din punct de vedere financiar, chiar daca in prima parte vei strange putintel cureaua. Nu-i nimic! Din 15 decembrie incolo bonusurile vin la tine si va fi cazul sa te mai cadorisesti si tu.

Ai inceput anul cu tolba plina de bani si iata ca il termini la fel de fructuos! Dupa 20 decembrie o persoana draga din familie iti va face cateva surprize extrem de placute. Vei constata ca ai langa tine oameni care te apreciaza cu adevarat.

CITESTE HOROSCOPUL pentru luna decembrie pentru zodia ta: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top