Connect with us

Revistateo.ro

Fiica lui Aurelian Preda e în al nouălea cer. E majoră și cuplată

Staruri

Fiica lui Aurelian Preda e în al nouălea cer. E majoră și cuplată

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, a fost invitată la TEO SHOW unde a vorbit despre viitorul ei în muzică, despre viața fără tatăl ei și majoratul sărbătorit recent.

Fata lui Preda se iubește de doi ani de zile cu un flăcău care i-a furat inima de la prima vedere. Este băiatul lângă care nu se simte singură și care i-a alinat dorul de tatăl ei, pe care cu greu îl poate uita.

Anamaria Rosa Preda, sprijinită emoțional de iubitul ei și Nicușor Iordan

„Este prima iubire. Suntem de aproape doi ani împreună. Simt și acum primii fiori. Nu am descoperit atât de bine dragostea.

Atât el cât și Nicușor au fost ca doi stâlpi după ce a plecat tata. (…)

CITESTE SI: Fiica lui Aurelian Preda, îndoliată: „S-a stins din cauza aceleiași boli ca a tatălui meu”

Kate Middleton este din nou însărcinată?

Sunt momente când nici eu nu mai pot, chiar dacă am deja 18 ani. Era altfel când era tati, de fapt el le gestiona pentru mine. Acum îmi e foarte greu. Norocul meu e că îl avem pe părintele stareț, care mă ajută.

Mi-aș dori să ajung o mare artistă, atât pe plan muzical, mă refer atât la muzica populară cât și la muzica ușoară. Mă rog să iau note bune la Bac. Depinde și de profesorii care corectează. Mi-aș dori o medie mare pentru sufletul meu și știu că pe tati l-ar bucura foarte mult.

Aș vrea să le mulțumesc Claudiei Ghițulescu și lui Ionuț Dolănescu. Sunt niște oameni minunați și au fost mereu aproape de mine”, a declarat fiica lui Aurelian Preda la TEO SHOW.

„Avem alături oameni dragi cu care împărtășim diferite idei. Trebuie să îl pomenesc și pe părintele Andrei de la Mănăstirea Dervent. Le mulțumim pentru tot ce a făcut pentru noi și pentru regretatul Aurelian Preda”, a spus Nicușor la TEO SHOW.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top