Connect with us

Revistateo.ro

Fiica lui Aurelian Preda, mărturisire dureroasă la mai bine de un an de la moartea artistului

Star

Fiica lui Aurelian Preda, mărturisire dureroasă la mai bine de un an de la moartea artistului

Anamaria Rosa, fiica solistului Aurelian Preda, și-a amintit de regretatul său tată și a făcut o mărturisire dureroasă.

Interpretul de muzică populară Aurelian Preda suferea de mai mulți ani de cancer, iar pe 27 septembrie anul trecut, a pierdut lupta cu boala. Acesta era internat la o clinică din Austria.

În urma sa a rămas o fată, Anamaria Rosa, care nici acum nu și-a revenit total după pierderea suferită. În septembrie anul acesta s-a împlinit un an de la dispariția artistului care a avut o mulțime de admiratori.

La o emisiune de televiziune de la Kanal D, fiica interpretului de muzică populară, Anamaria Rosa, a făcut o mărturie dureroasă. Anamaria Rosa, care este îndrăgostită, a afirmat că dacă tatăl ei ar mai fi trăit ar fi suferit enorm.

„Știu că tata își dorea să cânt, știu că îl bucură acolo unde este. Știu că nu i-ar plăcea să mă vadă plângând. Ce mă consolează foarte mult e că, dacă ar fi rămas pe pământ, ar fi suferit mult mai mult. Acolo unde este acum îi este mult mai bine. Am fost lângă el în momentele de suferință.”, a afirmat Anamaria Rosa.

Cine a fost Aurelian Preda

Aurelian Preda a fost un iubit cântăreț de muzică populară. El s-a născut pe 2 februarie 1970 la Curtea de Argeș. În urma unei lupte teribile cu o boală cruntă, el a murit pe 27 septembrie 2016 la Viena, Austria.

Viata l-a supus la incercari dureroase pe regretatul interpret de muzica populara si realizator de emisiuni Aurelian Preda.

Bolnav de cancer, barbatul era pregatit sa moara in orice moment, desi a facut imposibilul sa se vindece.

“M-am operat pe creier, am avut un anevrism care a fost malign. Am incercat sa tin ascuns acest lucru, pentru ca am vrut sa-mi protejez familia, asa cum e firesc, dar odata cu trecerea timpului m-am simtit tot mai rau, boala a intrat pe fagasul ei, pentru ca ea are un drum de parcurs si lucrurile s-au schimbat in sens negativ in ce ma priveste”, a povestit artistul la inceputul anului trecut.

Aurelian Preda s-a născut în Curtea de Argeș într-o familie iubitoare de folclor, muzică populară și lăutărească.

Când avea 12 ani, tatăl său a murit; Aurelian Preda a fost nevoit să lucreze ca vânzător la un aprozar pentru a se putea întreține la școală. Și-a dorit să devină preot, însă a renunțat la acest gând după ce a fost descurajat de o profesoară în clasa a VIII-a.

A absolvit Colegiul Național „Vlaicu Vodă” din orașul natal. Viața cântărețului a fost marcată de mai multe probleme medicale. A fost diagnosticat cu anevrism cerebral și s-a aflat în moarte clinică, medicii nemaiacordându-i șanse de supraviețuire.

În 2010, Aurelian Preda a fost diagnosticat cu cancer de colon pentru vindecarea căruia a trecut prin patru operații. Acesta i-a cauzat însă moartea la 46 de ani, într-o clinică privată din Viena; Aurelian Preda a fost înmormântat la Mănăstirea Dervent.

Aurelian Preda a fost căsătorit cu Mariela, o fostă colegă de la liceul din Curtea de Argeș, cu care a avut trei copii: două fete și un băiat; una dintre fiice, Anamaria Rosa, este și ea cântăreață de muzică populară.

Soția sa mai avea o fată dintr-o primă căsătorie, despre care Aurelian Preda a declarat „[o] iubesc mult și o consider copilul meu”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top