Connect with us

Revistateo.ro

Femeile cu care bărbaţii nu vor să se însoare

Stiri

Femeile cu care bărbaţii nu vor să se însoare

Femeile cu care bărbaţii nu vor să se însoare. Citeşte tipurile de femei pe care nimeni nu vrea să le aibă ca soţii şi vezi dacă te afli printre ele.

Femeia geloasă.

Este cel mai greu să trăieşti cu o femeie geloasă, iar bărbaţii care au dat de o astfel de soţie ştiu mai bine ca oricine asta. Mereu suspicioasă, va avea de comentat asupra oricărei femei cu care partenerul ei intră în contact, indiferent că vorbim despre vânzătoarea de la magazin, colega de serviciu ori chelneriţa care le serveşte masa atunci când ies împreună în oraş.

CITESTE SI: Top 5 lucruri vitale pentru o femeie, in relatie. BANII nu se afla printre ele!

VEZI SI: Zodia pe care NU POTI sa o duci la altar! Nu se gandeste deloc la casatorie!

Sunt unele care verifică în amănunt şi telefonul soţului, ori conturile de pe reţelele de socializare, asta până când acesta îşi va lua lumea în cap şi va părăsi căminul familial încărcat de atâtea intrigi.

Femeia bossy. Nimănui nu-i place o femeie care să facă pe şefa, cu atât mai mult un soţ care este mereu criticat, indiferent de ce a făcut sau nu.

Chiar dacă bărbaţii apreciază o femeie cu iniţiativă, vei ajunge să-l duci la disperare cu directivele tale exagerate şi s-ar putea ca în curând să te trezeşti dând ordine…oglinzii.

Vezi alte tipuri de femei pe pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top