Connect with us

Revistateo.ro

Un iubit gelos nu este tocmai ce ar trebui să-ți dorești. Multe dintre femei merg pe baza mitului că "Dacă nu e gelos, înseamnă că nu mă iubește ", însă...

Astro-FUN

Cele mai geloase femei ale zodiacului

Orice om este gelos la un moment dat. Însă, sunt anumite semne zodiacale mult mai geloase decât restul. Iată care sunt cele mai geloase femei ale zodiacului.

Cele mai geloase femei ale zodiacului

1. Taur. Femeile născute sub acest semn zodiacal visează la viața perfectă. Ele vor să aibă o familie fericită, armonioasă. De asemenea, așteaptă ca partenerii de cuplu să fie fideli. Dacă li se pare că ceva nu este în regulă, iar bărbatul din viața lor a făcut ceva greșit, atunci vor lua măsuri. Femeile Taur vor începe să facă investigații pentru a afla adevărul. Iar de aici la scenele de gelozie nu mai este decât un pas.

2. Leu. Femeia Leu își dorește să dețină controlul. Aceste femei devin geloase din cauza mândriei. De asemenea, și teama joacă un rol important în astfel de situații. Când se simt rănite și trădate de partenerii de cuplu, femeile născute sub acest semn zodiacal suferă foarte mult. Dar nu neapărat pentru că și-au pierdut partenerul de viață, pentru că relația a luat sfârșit. Femeile Leu suferă mai mult pentru că la sfârșitul relației pierd controlul. Tocmai de aceea aceste femei au așteptări farte mari de la partenerii de cuplu.

CITEȘTE ȘI: Astrologie: Top 5 cele mai intuitive femei ale zodiacului

CITEȘTE ȘI: Cea mai rea femeie din zodiac

3. Săgetător. Deși nu vor să recunoască, femeile născute sub acest semn zodiacal sunt foarte geloase. Dacă partenerul de cuplu calcă strâmb, ele nu vor uita și nici nu vor ierta o astfel de greșeală. De aceea partenerii lor trebuie să se asigure că nu le dau motive de gelozie. Femeile Săgetător nu iartă și nici nu uită vreodată dacă ai greșit ceva.

Acestea sunt cele mai geloase femei ale zodiacului. Gelozia apare în cazul lor din mai multe motive, după cum s-a văzut în rândurile de mai sus.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top