Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Femeia cu două vagine vorbește despre viața ei incredibilă

În aprilie 2015, Cassandra Bankson a dezvăluit prin intermediul contului ei de Youtube că are două vagine. Vestea i-a șocat pe fanii ei, care o urmăresc de mai mult tip pe site-ul video de socializare și au început să pună tot felul de întrebări despre condiția ei de viață.

Cassandra s-a născut cu două vagine, sindrom cunoscut și sub numele „uterus didelphys”. Am strâns cele mai interesante răspunsuri ale Cassandrei fanilor ei de pe Youtube, legate de povestea ei incredibilă de viață.

FEMEIA CU DOUĂ VAGINE ARATĂ NORMAL
Cassandra este o femeie ca oricare alta. Atunci când este îmbrăcată, nu se poate observa secretul pe care îl ascunde. Partea de jos a Cassandrei este împărțită în două (având două utere) de un sept, la fel ca în cazul nasului, împărțit în două nări.

CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ CEL MAI URÂT BĂRBAT DIN LUME, TATĂ PENTRU A 8-A OARĂ
CUM A DESCOPERIT CASSANDRA ACEASTĂ ANOMALIE?
Femeia activă pe contul de YouTube susține că a descoperit ciudățenia în urma unei rezonanțe magnetice, după ce a reclamat puternice dureri de spate.

DOUĂ UTERE
Cassandra Banks are două utere, două coluri uterine și un singur rinichi, potrivit propriilor sale dezvăluiri.

CICLUL MENSTRUAL VINE DE DOUĂ ORI
Femeia cu două vagine susține că, de cele mai multe ori, perioadele se suprapun. Tânăra de 22 de ani afirmă că sunt și luni când ciclul menstrual întârzie de la un vagin la altul, sângerările fiind extinse pe o perioadă mai lungă de timp.

CUM SUNT EXPERIENȚELE SEXUALE?
Cassandra nu a dorit să insiste pe această problemă delicată, deși a primit numeroase întrebări. Vedeta de pe Youtube a precizat doar că experiențele sexuale au fost destul de dureroase până acum.

Potrivit ginecologului Leila Hanna, este posibil ca tânăra să rămână însărcinată de două ori, în același timp, putând avea câte un bebeluș în fiecare uter. Cassandra suferă de asemenea de acnee cronică și și-a deschis un canal de Youtube acum 4 ani pentru a oferi sfaturi pentru femeile care se confruntă cu acneea și trucuri de machiaj.

Sursa foto: telemundo.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top