Connect with us

Revistateo.ro

Experienta unei artiste celebre care a descoperit legatura dintre flora intestinala si un ten perfect

Sanatate

Experienta unei artiste celebre care a descoperit legatura dintre flora intestinala si un ten perfect

Povestea urmatoare este un exemplu ca prin refacerea florei intestinale, iti reimprospatezi tenul cu probleme, afand o piele de bebelus. Dansatoarea profesionista de balet Stephanie Burg (foto articol) sustine ca si-a recapatat frumusetea tenului refacandu-si flora intestinala cu ajutorul unei diete bazate pe alimente sanatoase, recomandate de un specialist in nutritie.

„Inainte sa fac trecerea la o alimentatie naturala prin eliminare – prin observarea reactiilor corpului la eliminarea si/sau introducerea anumitor alimente – simteam ca pierdusem controlul asupra corpului meu si imi era rusine de el. Sufeream de acnee, dureri de stomac ori de cate ori mancam, o serie intreaga de probleme digestive, lipsa de energie si insomnie”, isi incepe povestirea dansatoarea de balet.

Cu ajutorul nutritiei holistice, Stephanie Burg a realizat care sunt alimentele care ii provoaca alergii la nivelul fetei (acnee si alte eczeme), incercand sa isi echilibreze dieta. Solutia pentru a-i face bine atat florei intestinale cat si tenului este eliminarea alimentelor cu factor alergen ridicat, dar acest lucru poate fi cunoscut doar in urma unui consult dermatologic amanuntit si urmand sfaturile unui specialist in probleme de alimentatie raportate la afectiunile asupra organismului.

Stephanie Burg sustine ca nu exista o dieta buna pentru toata lumea, ci aceasta trebuie adaptata in functie de alimentele care fac bine sau rau corpului. „Pur si simplu il hraneam cu alimente pe care nu le tolera prea bine, asa ca am inceput sa-i dau corpului alimente care se impacau bine cu compozitia lui chimica si totul s-a schimbat. Tenul mi s-a curatat, aveam mai multa energie, am inceput sa ma simt din ce in ce mai bine fizic. Pentru a intelege ce alimente sunt bune pentru tine, fii atent la cum te simti inainte de a consuma un anumit aliment si vezi cum te simti cam la o ora dupa ce l-ai consumat. Daca nu te simti foarte bine, inseamna ca alimentul consumat nu este cea mai buna alegere pentru tine”, mai spune artista dupa luni intregi de terapie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top