Connect with us

Revistateo.ro

EXCLUSIV FEMININ. Problemele parului bogat

Stiri

EXCLUSIV FEMININ. Problemele unui par bogat

Femeile cu par bogat se pot lauda pentru ca le-a inzestrat Dumnezeu, insa nu tot timpul este asa.

Exista numeroase probleme cu care femeile cu parul des se confrunta zi de zi. Dar, dupa cum se stie, frumusetea are si ea riscurile ei.

1. Scurgerea de la chiuveta se infunda des. Parul bogat este predispus la caderi de fire de par mai mult decat un par normal sau foarte slab, intrucat un par bogat nespalat periodic se incalceste foarte usor, fapt pentru care inevitabil vei ramane cu par pe perie.

CITESTE SIREGULI PENTRU VOPSIREA PARULUI

2. Daca ai parul foarte bogat, nu poti purta breton, intrucat volumul iti acopera jumatate din fata, iar asta inseamna ca te dai degeaba cu rimel pe ochi. Lasa ochii sa se vada si nu iti creste bretonul decat daca este o chestiune recomandata de un stilist.

3. Indreptatul parului voluminos poate dura ore intregi, fapt pentru care trebuie sa ai cele mai bune produse cosmetice care sa te salveze in situatii de criza, atunci cand trebuie sa ajungi rapid undeva.

4. Cumperi des sampon si balsam pentru par. Este si normal, deoarece, spre deosebire de femeile care nu au o podoaba capilara bogata, tu va trebui sa folosesti samponul o data cat pentru doua spalari, mai ales daca ai si parul lung.

5. Ai nevoie de o groaza de produse de ingrijire a parului, care sa evite sa iti transforme capul in cel al unei vrajitoare trezite dupa o noapte in care si-a bagat mana in priza. Ceara pentru par, fixativ si multe altele… si preturile vor fi pe masura parului tau!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top