Connect with us

Revistateo.ro

EXCLUSIV. Clarvazatorul Ioan Istrate despre alinierea planetelor din august: "MARELE CUTREMUR, in ACEST AN"

Inedit

EXCLUSIV. Clarvazatorul Ioan Istrate despre alinierea planetelor din august: „MARELE CUTREMUR, in ACEST AN”

Clarvazatorul si seismologul Ioan Istrate a facut cateva previziuni in exclusivitate pentru teotrandafir.com. Cunoscutul clarvazator vorbeste despre marele cutremur care va avea loc IN ACEST AN, lovitura de stat din Turcia, alinierea planetelor din luna august si planeta misterioasa de 10 ori mai mare decat Pamantul care se apropie de noi si va schimba totul.

Inca de pe data de 21 august 2016, Mercur, Venus, Marte, Jupiter si Saturn sunt pozitionate in linie dreapta. Aceasta aliniere nu ne va afecta in noaptea respectiva, ci abia dupa cateva zile si chiar luni. Clarvazatorul Ioan Istrate vorbeste despre o serie de evenimente infricosatoare care vor avea loc spre sfarsitul acestui an.

Marele cutremur vine in acest an, inainte de alegerile parlamentare

Ioan Istrate sustine ca alinierea planetelor va avea efecte devastatoare asupra Romaniei. „Marele cutremur se va produce pana in alegerile parlamentare. Axa Barlad-Chisinau-Kiev va fi cea mai afectata. Cutremurul va avea 8 pana la 8,3 grade pe scara Richter si va semana cu cel din Nepal”, ne-a declarat specialistul in cutremure.

BABA VANGA – Previziuni emotionante despre poporul roman

Profetie CUTREMURATOARE despre 2016. Ce a spus Baba Vanga ca se va intampla

„In dreptul Romaniei, de la Apus la Rasarit, toate tarile trebuie sa fie alertate. Va fi alerta pe paralela 45”, atentioneaza Istrate. De asemenea, seismologul sustine ca un eveniment foarte ciudat se va intampla in urmatorii ani: „Este foarte aproape!”

„Se apropie o planeta mai mare de 10 ori decat Pamantul”

„Se apropie o planeta mai mare de 10 ori decat Pamantul. Cand se va afla intre Soare si Pamant, se va opri axa de rotatie a pamantului. 3 zile si 3 nopti planeta se va afla in intuneric si vom asista la rasturnarea polilor. Axa de rotatie se va schimba in sens invers.

Apele oceanelor si marilor se vor ridica la 1.500 de metri si vor rade de pe suprafata pamantului tari si orase importante aflate la coasta. Aceasta planeta ar putea fi Nibiru, de fapt, cred ca este Nibiru. Momentul e foarte aproape”, a declarat Istrate.

Cat despre atentatul din Nisa si lovitura de stat din Turcia, Istrate spune ca si alte tari sunt vizate de evolutii sociale radicale: Grecia, SUA si Rusia sunt sub lupa catastrofelor.

2 Comments

2 Comments

  1. mihaela

    2016-08-08T11:50:13+03:00 at 2016-08-08T11:50:13+03:00

    Nimeni nu stie ce va fi si cand va fi!Previziuni putem face toti si in functie de nivelul de constiinta primim informatii mai mult sau mai putin adevarate.

  2. Stelica

    2016-08-22T08:54:11+03:00 at 2016-08-22T08:54:11+03:00

    Nu trebuie sa credem in clarvazatori, vrajitori din toate domeniile. Trebuie Sa credem in Dumnezeu.Dumnezeu a facut cerul si pamantul nu clarvazatorii si vrajitorii.Nici îngerii din cer nu stiu cînd va fi sfîrsitul.A ajuns stiinta sa bata credinta? Atunci nu mai este mult pana la sfarsit.Este scris în Biblie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top