Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon! Vor fi șapte contra patru! Lupta va avea loc în seara aceasta, la 19:45, Kanal D

Stiri

Exatlon! Vor fi șapte contra patru! Lupta va avea loc în seara aceasta, la 19:45, Kanal D

Aseară, la Exatlon, a fost show! Cele două echipe s-au duelat pentru a căștiga premiul ce a fost pus în joc. A fost vorba despre mâncarea necesară sportivilor implicați în activitățile impuse de joc. Războinicii au câștigat prima probă. Ionuț a fost cel care a acumulat mai multe puncte, în ciuda faptului că a fost accidentat.

Exatlon! Vor fi șapte contra patru! Lupta va avea loc în seara aceasta, la 19:45, Kanal D

In aceasta seara, de la 19:45, Faimosii si Razboinicii isi vor disputa locul in casa. Scene dramatice se vor derula, in momentul in care Ionut intra pe traseu, in duel cu adversarul, si sufera o noua accidentare serioasa la genunchi. Se pare ca starea sportivului se agraveaza, acesta acuzand dureri atroce in zona piciorului, sub privirile suspicioase ale Faimosilor, care banuiesc ca Ionut ca ar juca teatru.

“Daca termina cu teatrul, jucam, dar daca nu, ma duc la start si nu plec de acolo”, le spune Catalin Cazacu coehipierilor, in timp ce Ionut isi urla durerea.

Dupa trei luni la “Exatlon”, in care fiecare concurent a dovedit ca este puternic si motivat sa ramana in competitie, au mai ramas cei mai valorosi, in goana dupa marele premiu de 100.000 de Euro. Desi din punct de vedere numeric, Razboinicii se afla in inferioritate, cei patru concurenti lupta cu stoicism impotriva celor sapte Faimosi, pentru a ramane in casa, dar si pentru a-si pastra imunitatea in fata eliminarilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top