Connect with us

Revistateo.ro

Ești sigură? Când trebuie să spui TE IUBESC pentru prima dată

Cuplu

Ești sigură? Când trebuie să spui TE IUBESC pentru prima dată

Când începi o relație cu cineva, trebuie să ții cont de fiecare pas pe care îl faceți împreună. La început, decizi să îți lași periuța de dinți la el acasă, apoi o pereche de pijama chiar în dulapul lui, lângă hainele sale frumos parfumate, după care ajungi să gătești pentru amândoi sau să îi atragi atenția că își lasă hainele peste tot prin casă… da, deja ai devenit parte din casa lui și din viața lui.

Să spui pentru prima oară TE IUBESC poate fi ușor stânjenitor. De fiecare dată aștepți ca iubitul să spună prima oară acest lucru, și el așteaptă ca tu să o faci, și tot așa. Întotdeauna trebuie să alegi momentul corect când spui unei persoane că o iubești. Poți spune că îl iubești dacă ai ieșit deja câteva săptămâni cu el și petreceți tot mai mult timp împreună la el sau la tine acasă.

CITEȘTE ȘI: 4 CARACTERISTICI DUPĂ CARE ÎȚI ALEGI BĂRBATUL PERFECT

Asigura-te că el este bărbatul potrivit căruia nu ți-ar fi jenă să îi declari iubirea. Trebuie să îți clarifici foarte bine sentimentele înainte, să știi dacă aveți o prietenie foarte apropiată și frumoasă sau este vorba de mai mult de atât.

Spune-i TE IUBESC când ești trează. Da, atunci poți să fii cea mai sigură de sentimentele tale. Când bem un păhărel în plus, în general iubim pe toată lumea după care a doua zi nici nu vrem să ne amintim cui i-am spus cuvinte prea mari în acel moment euforic.

Indiferent de care ar putea fi reacția lui la declarația ta, încearcă să-ți păstrezi pozitivitatea și să accepți și refuzul: e posibil ca bărbatul de care te-ai îndrăgostit să te aprecieze foarte mult dar să nu îți împărtășească în totalitate sentimentele.

Spui TE IUBESC unei persoane atunci când  simți că nu există loc de regrete. Dacă iei în calcul posibilitatea că ți-ar putea părea rău de dezvăluirea sentimentului tău, înseamnă că îndoiala dovedește că nu este suficient de puternic acel sentiment de iubire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top