Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Estetician: Viorica Dăncilă și-a făcut operații estetice

Un celebru estetician din România susține că premierul României, Viorica Dăncilă, ar fi recurs la intervenții la nivelul feței.

Mădălina Brândușescu este managerul unei clinici din București și a observat mai multe fotografii și videoclipuri cu fața Vioricăi Dăncilă.

Specialistul a ajuns la concluzia că doamna premier a apelat la mai multe operații estetice și oferă și argumentele care s-ar putea sa vă convingă.

„La vârsta ei, trebuia să aibă şanţul nazolabial (n.r. se întind de la aripele nazale până la colţul gurii. Şanţul separă buza superioara de zona pomeţilor) vizibil şi nu se vede.

„Cearcănele sunt corectate cu acid hialuronic şi buzele au fost şi ele modificate. Au devenit mai pline. Ridurile au fost «şterse» cu botox, iar în zona pomeţilor se observă o ridicare tot cu ajutorul inhecţiilor cu acid hialuronic.

„Intervenţiile sunt de bun simţ, nu s-a intervenit exagerat”, a spus Madalina Brandusescu, potrivit Click și kanald.ro.

Viorica Dăncilă este una dintre cele mai controversate prezențe de pe scena politică din România. S-a remarcat de-a lungul timpului printr-o serie de gafe făcută în public, nu doar referitoare la limba română ci și la regulile diplomatice.

CITEȘTE ȘI: Mircea Badea, reacție fair-play legată de scandalul de la Realitatea TV

Prima femeie premier a României, Viorica Dăncilă, BĂTUTĂ: “În timp ce discutam, din mașină a coborât…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top