Connect with us

Revistateo.ro

Este permis sexul in timpul MENSTRUATIEI

Educatie

Este permis sexul in timpul MENSTRUATIEI?

Da sau nu? Este permis sexul in timpul menstruatiei? Parerile sunt impartite, insa raspunsul este unul singur.

Este permis sexul in timpul menstruatiei? Raspunsul: DA!

Din punct de vedere medical, nu exista vreun motiv intemeiat pentru ca femeile sa nu aiba parte de amor si in „perioada aceea a lunii”. In ciuda conceptiilor unora, sexul in timpul menstruatiei este recomandat, intrucat in acele zile libidoul femeilor este setat la maximum.

Pofta de amor in acele zile „speciale” este cu atat mai mare cu cat femeia foloseste pilule contraceptive, astfel ca aceasta nu ar trebui sa se abtina de la amor din cauza unor conceptii gresite.

CITESTE SI: 8 idei gresite despre sex

CITESTE SI: 5 cuvinte pe care nu ai voie să le rostești în timp ce faci sex

Femeile adora sexul in timpul menstruatiei sau nu?

Raspunsul: DA! Recunosc asta? Aici parerile sunt impartite din nou din cauza perceptiilor asupra acestui subiect devenit tabu pe nedrept. In timp ce unele spun ca sexul in perioada menstruatiei le diminueaza durerile specifice, altele spun ca amorul in acea perioada a lunii le jeneaza. Drept urmare, nu ar trebui sa fortati nota daca nu va simtiti confortabil caci, in cele din urma, menstruatia dureaza cateva zile.

Poti sa ramai insarcinata in aceasta perioada sau nu?

Raspunsul: DA! Chiar daca riscul este unul mic, in cazul in care menstruatia dureaza mai mult iar ovulatia apare mai devreme, el exista. Singura metoda de contraceptie 100% (in afara de abstinenta) este prezervativul.

Este sangele o piedica?

Raspunsul: NU, sau nu ar trebui. Daca vorbim de mecanica procesului sexual, sangele joaca rolul unui lubrifiant, iar barbatii care nu au o problema cu asta vor constata ca acesta este unul chiar mai bun decat cel din comert. Problema apare atunci cand reprezentantii sexului puternic (culmea) se tem ca sangele menstrual ar fi plin de microbi, lucru neadevarat de altfel.

Cu toate acestea, trebuie sa recunoastem ca sangele din timpul menstruatiei poate creste riscul infectarii cu boli cu transmitere sexuala. Atata timp cat folositi un prezervativ nu ar trebui sa va bateti capul cu astfel de probleme.

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Educatie

To Top