Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Este pacat sa te tunzi? Ce a raspuns un cunoscut preot roman

Preotul ortodox Constantin Necula este una dintre figurele cele mai urmarite pe Internet, replicile sale spumoase facand deliciul tuturor atunci cand raspunde anumitor intrebari in conferintele de presa pe care le organizeaza sau la care participa.

Aflat recent la o conferinta de presa in Bucuresti, cunoscutul preot din Sibiu a trebuit sa raspunda la o intrebare atipica: „Este pacat sa ne tundem?”. Intrebarea a fost pusa in contextul postului Sfintei Maria, una dintre cele mai importante sarbatori religioase pentru romani.

CITESTE SI: Cea mai puternica RUGACIUNE a celui necajit catre MAICA DOMNULUI

„Eu nu stiu cum putem trai tunsi”, a spus parintele Necula, incepandu-si monologul plin de umor, asa cum ne-a obisnuit. „Nu inteleg, chiar nu”, continua acesta. „Tendinta mustatii mele este sa imi intre in gura, ca nu am unde sa o bag asa si daca te duci la impartasit si iti intra mustata in gura e pacat mai mare decat daca nu te tunzi”.

Celebrul preot continua raspunsul vorbind despre ce este cu adevarat pacat in fata lui Dumnezeu: „Lucrurile care te rup de Dumnezeu sunt pacat. Sunt convins ca tunsul e pacat, mai ales daca ai paduchi. Daca masuram ortodocsia in plete, paduchi, plosnite si altele, aia e. E rezolvata treaba”, lamureste parintele Necula problema la care trebuia sa raspunda.

CITESTE SI: INTREBAREA DE JOI: Esti de acord cu canonizarea parintelui Arsenie Boca?

Preotul sibian este recunoscut prin pildele sale si felul in care atrage tinerii in sanul Bisericii. Intr-un alt interviu recent, acesta a vorbit despre milostenie spunand ca nu este deloc o alegere usoara. „Dupa ce ai dat 2 lei unui amarat, cand te duci sa-ti cumperi primul produs din magazin, realizezi ca iti lipsesc 2 lei. Aceasta alegere vine mereu cu ispita de a crede ca ai dat prost, ca cel care a primit cei 2 lei nu era cel mai vrednic de milostenia ta”.

Sursa foto: ziuanews.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top