Connect with us

Revistateo.ro

Motiunea de cenzura-29092015

Inedit

Este oficial: a picat Motiunea de Cenzura a Guvernului Ponta

Dupa numararea voturilor din data de 29 septembrie 2015, cea de-a patra motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta a picat.

Astazi, 29 septembrie 2015 s-a votat cea de-a patra motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta. Potrivit Realitatea, 207 voturi au fost pentru, ar fi fost nevoie de 276 ca motiunea sa treaca.

Premierul Victor Ponta a declarat, in timpul dezbaterilor asupra motiunii de cenzura a partidului aflat in opozitie PNL, ca demersul opozitiei nu critica in niciun fel activitatea Guvernului, care este laudata inclusiv de presedintele Romaniei Klaus Iohannis, astfel incat actiunea liberalilor nu este decat ,,o smecherie politica”, informeaza Mediafax.

Premierul i-a criticat pe initiatori motiunii de cenzura ca „starnesc confuzie” cu privire la demersul lor, si asta pentru ca motiunea de cenzura nu contine niciun fel de critica la adresa Guvernului si a activitatii Cabinetului. Premierul i-a acuzat pe liberalii de la PNL ca ar fi transformat tradarea si schimbarea intr-o marca a partidului din care acestia fac parte.

Chiar inaintea votului pentru motiunea de cenzura, liderii partidului PNL au participat la mitingul pe care l-au organizat in fata Palatului Parlamentului, la care au fost asteptate peste 10 mii de persoane.

Potrivit Realitatea.net, atunci cand a fost intrebat daca parlamentarii din partidul UNPR vor ramane in banci sau vor vota impotriva, Oprea a declarat ,,Parlamentarii nostri nu vor vota motiunea de cenzura, ca să fiu mai clar”.

Sursa foto: Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top