Connect with us

Revistateo.ro

Elton John , scandal cu Dolce & Gabbana

Inedit

Elton John , scandal cu Dolce & Gabbana

Elton John , scandal cu Dolce & Gabbana. Reacţia celebrilor creatori de modă cu privire la fertilizarea in vitro folosită de familiile gay a strârnit o controversă imensă. Aceştia au declarat: „Ne opunem adopţiilor gay. Singura familie este cea tradiţională. Nu sprijinim copiii chimici şi uterele închiriate: viaţa are cursul ei natural, există anumite lucruri care nu trebuie schimbate”.

În consecinţă, Elton John, tatăl a doi copii obţinuţi prin procedeul fertilizării artificiale, căsătorit cu partenerul său David Furnish, s-a declarat extrem de supărat de afirmaţia celor doi creatori de modă din Italia.

CITEŞTE ŞI: Greu de crezut, dar aceste vedete au aceeași vârstă

„Cum îndrăzniţi să vorbiţi despre copiii mei frumoşi şi să spuneţi că sunt «sintetici»? Şi să vă fie ruşine că arătaţi cu degetul tehnica de fertilizare in vitro – este un miracol care a permis unei armate întregi de oameni iubitori, atât heterosexuali, cât şi homosexuali, să îşi realizeze visul de a avea copii. Gândirea voastră arhaică este complet în afara vremurilor noastre, la fel ca produsele pe care le creaţi. Nu voi mai purta niciodată produse ale casei Dolce & Gabbana”, scria Eton John pe o reţea de socializare. Mai mult, acesta a cerut public boicotarea casei de modă, pe motiv că declaraţia acestora afectează şi mai mult imaginea cuplurilor de acelaşi sex.

Şi cântăreţul Ricky Martin, tatăl unor gemeni născuţi prin acelaşi procedeu, a scris pe o reţea de socializare: „Dolc&Gabbanna, vocea vostră este prea puternică pentru a răspândi atâta ură.”

Domenico Dolce a mai declarat pentru o publicaţie italiană: „Suntem cu toţii născuţi dintr-o mamă şi un tată – sau cel puţin aşa ar trebui să fim. Copiilor născuţi din acest procedeu chimic le spun «copii sintetici». Uterele sunt închiriate, iar sperma este aleasă dintr-un catalog”. Colegul său, Stefano Gabbana, a mai adăugat adăugat şi faptul că „familia nu este un capriciu. În ea există un simţ aproape supranatural al apartenenţei”.

Nu este prima dată când reprezentanţii casei de modă D&G se declară împotriva fertilizării in vitro în cazul cuplurilor de acelaşi sex, care îşi dorsc un copil. În 2006, Stefano Gabbana spunea: „Mă opun ideii ca un copil să crească cu doi părinţi gay. Un copil are nevoie de o mamă şi un tată. Nu aş putea să îmi imaginez copilăria fără mama mea. De asemenea, cred că este un act de cruzime să iei un copil de lângă mama lui”.

Elton John s-a căsătorit civil cu partenerul său David Furnish la finele anului trecut şi sunt taţii unor copii veniţi pe lume cu ajutorul fertilizării artificiale, născuţi din aceeaşi mamă surogat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top