Connect with us

Revistateo.ro

Elena Gheorghe a ajuns de urgenta la spital

Stiri

Elena Gheorghe a ajuns de urgenta la spital

Elena Gheorghe a ajuns de urgenta la spital. Cantareata este sub perfuzii, iar fanii sunt extrem de ingrijorati. Starea ei de sanatate s-a inrautatit si nu se stie exact din ce motive, pana in clipa de fata.

Fosta componenta a trupei Mandinga a postat o fotografie pe Instagram unde sunt vizibile perfuziile pe care medicii i le-au pus.

Avand in vedere ca artista a reusit sa isi faca un selfie pe care sa il posteze pe cunoscuta retea de socializare, se pare ca medicamentele si-au facut efectul si este in afara oricarui pericol. „Bolnavioara! Dar trece ca sunt pe maini bune”, le-a spus cantareata prietenilor care o urmaresc pe Instagram.

elena-gheorghe-a-ajuns-de-urgenta-la-spital-1

Elena Gheorghe este una din cele mai apreciate cantarete de muzica pop-dance si latino din Romania. Cantareata cu origine aromana s-a remarcat ca solista a trupei Mandinga. Elena a debutat pe scena muzicii populare la varsta de trei ani, cantand un duet impreuna cu mama sa, cantareata de muzica populara Marioara Man Gheorghe.

In adolescenta, artista a participat la cateva festivaluri nationale, iar in anul 2000 a castigat primul trofeu important din cariera ei, „Ursuletul de aur”, cu melodia „One Moment in Time” a celebrei Whitney Houston. Cantareata are acum o cariera solo.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top