Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Egiptenii o numeau PLANTA IMORTALITATII. Proprietatile uluitoare ale acestui suc

O planta veche de 6.000 de ani revolutioneaza toate saloanele si magazinele de cosmetica. Egiptenii o foloseau nu doar pentru a-si mentine tineretea ci si pentru a se trata de diferite boli. Vezi proprietatile uluitoare ale plantei de aloe vera.

Proprietatile uluitoare ale plantei imortalitatii:

1. DETOXIFIAZA ORGANISMUL

Alimentele pe care le consumam zilnic, mai ales cele cu o aciditate crescuta, insereaza in corpul nostru o serie de toxine care ne imbolnavesc celulele cu o rapiditate pe care nu o observam.

Sucul de aloe vera este benefic pentru curatarea organismului. Un simplu pahar de 250 ml de aloe vera face minuni in doar 30 de minute!

2. TINE LA DISTANTA VIRUSII

Pentru a preveni raceala si infectiile specifice sezonului rece, bea suc de aloe vera. Potrivit publicatiei „Revista de Stiinta Mediului si Sanatate”, sucul de aloe vera are proprietati anti-bacteriene si anti-fungice.

CITESTE SI: 5 masti cu ALOE VERA care redau STRALUCIREA tenului tau

CITESTE SI: Aloe Vera te ajută să slăbești

3. CONTINE MINERALE CARE ITI REDAU FORTA PIERDUTA DUPA O ZI DE STRES SI MUNCA

Planta de aloe vera contine peste 70 de ingrediente dintre care foarte multe minerale esentiale revigorarii celulare.

Ne referim aici inclusiv la celulele nervoase. Aceste minerale actioneaza pentru stimularea cailor metabolice enzimatice. Cromul, magneziul, sodiul, fierul, potasiul, calciul si zincul din aloe vera face minuni pentru corpul nostru.

4. REZOLVA PROBLEMELE DE DIGESTIE

Amilaza si lipaza sunt doua enzime absolut necesare pentru descompunerea grasimilor si zaharurilor. O alta enzima importanta, bradikinaza ajuta la reducerea inflamatiei excesive si este de mare ajutor daca suferi din cauza balonarii.

Inainte de a consuma suc de aloe vera, asigura-te de faptul ca nu ai mancat nimic inainte de a bea aceasta licoare veche de 6.000 de ani. Medicii avertizeaza asupra consumului acestui suc deosebit.

Nu consumati mai mult de un pahar de aloe vera la 3 zile, iar acesta nu trebuie sa depaseasca 250-300 ml. Aloe vera luata in exces poate provoca diaree si reduce potasiul din sange.

Aloe vera este folosita in cosmetic. Masca cu suc de aloe atenueaza ridurile si iti face pielea mai fina.

Acest articol este scris cu scop informativ si nu inlocuieste vizita la medicul specialist.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top