Connect with us

Revistateo.ro

Efectele Lunii Pline in Fecioara asupra zodiilor

Horoscop

Efectele Lunii Pline in Fecioara asupra zodiilor

Efectele Lunii Pline in Fecioara din 12 martie si-a lasat amprenta asupra zodiilor de pamant si de apa, cu precadere. Afla din randurile de mai jos cum va decurge urmatoarea perioada ca urmare a acestui fenomen astrologic.

Atunci cand Luna Plina se produce in zodia Fecioara apar o serie de nebuloase in mintile nativilor de pamant si de apa. Zodiile terestre trebuie sa fie mai ordonate, sa vorbeasca mai articulat, sa nu le fie teama de schimbari. Cele de apa trebuie sa dea dovada de mai multa maturitate in relatiile amoroase.

Efectele Lunii Pline in Fecioara – Ce lectie are de invatat fiecare zodie

ZODIILE DE PAMANT:

TAUR – Nativii zodiei Taur au de trecut printr-o serie de examene ale maturitatii. Vor trece cu brio de ele. Trebuie sa invete sa isi asume anumite raspunderi cu mai mult aplomb.

FECIOARA – Fecioarele trebuie sa fie mai organizate, sa isi faca ordine in ganduri. Este recomandat ca pana pe 19 martie sa nu intre in jocurile celor care le vor raul.

CAPRICORN – Nativii acestei zodii primesc cateva dovezi de afectiune importante. Au de trecut prin multe in aceasta perioada.

ZODIILE DE APA:

RAC – Fenomenul de Luna Plina este prietenos cu Racii. Nativii acestei zodii isi vor redescoperi latura spirituala. Au de invatat multe notiuni legate de tot ce tine de suflet.

SCORPION – Nativii zodiei Scorpion au parte de multe momente frumoase. Luna Plina ii incurajeaza sa aiba mai multa incredere in ei.

PESTI – Nativii acestei zodii se linistesc, dupa doua saptamani pline de haos.

ZODIILE DE FOC:

BERBEC – Berbecii trebuie sa invete sa fie mai temperati. Luna Plina aduce situatii conflictuale greu de evitat.

LEU – Leii au o perioada solara, potentata de vibratia Lunii Pline din 12 martie.

SAGETATOR – Sagetatorii trebuie sa fie bine pregatiti pentru evolutiile pozitive care vor avea loc in urmatoarea perioada. Au de invatat numai lucruri frumoase de la cei in varsta.

ZODIILE DE AER:

GEMENI – Nativii zodiei Gemeni au de trecut prin mai multe obstacole in perioada ce vine. Sunt incurajati sa nu lase garda jos, mai ales daca sunt convinsi ca au dreptate.

CITESTE SI: Sfatul saptamanii 13-19 martie 2017 pentru fiecare zodie

BALANTA – Balantele au o perioada linistita. Luna Plina le insufla veselie, meditare, acceptarea unor situatii pe care altaoara nu le-au inteles.

VARSATOR – Varsatorii isi vor da seama ca nu e suficient sa viseze, ci sa puna serios osul la treaba.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top