Connect with us

Revistateo.ro

Efectele eclipsei de Soare asupra zodiilor

Stiri

Efectele eclipsei de Soare asupra zodiilor

Astrologul Maria Sarbu ne spune care sunt efectele eclipsei de Soare asupra zodiilor.

Azi noapte la ora 2 a avut loc prima eclipsa de Soare din acest an, pe axa Fecioara-Pesti. Efectele acestei eclipse totale sunt nenumarate din punct de vedere astrologic. Iata ce spun astrologul Maria Sarbu:

„Eclipsă, prima anul ăsta, ea se realizează pe axa Fecioară – Pești și continuă șirul evenimentelor începute acum 19 ani, declanșat în Martie anul trecut.

Aspectele vizează noi starturi (dar restante) de impact major pentru viitor. Se declanșează în maxim 2 săptămâni, se conștientizează în maxim 6 luni și dau nota pe următorii 10 ani.

Vindecătorul nevindecat, rațiunea, înțelepciunea și psihologia, visele premonitorii și cunoașterea prin intuiție, memoria vizuală și meditațiile vor fi la cele mai bune vibrații. Ajutorul social, medicina și credința vor fi prioritare. Negativ: iluzii, oameni visători, interiorizarea în depresie și lacrimi șiruri.

Eclipsa îi vizează în principal pe: Pești, Fecioare, Gemeni și Săgetători. Și, pe fiecare pentru ca toți avem aceste zodii in horoscop.

Astfel, intre 9-15 Martie sunt evenimente declanșatoare, în 15 Martie o zi de lecții importante și probabil grele, de traume și haos, după 16-23 Martie vor fi alte evenimente declanșatoare.

Horoscop Mariana Cojocaru pe 3 luni – primele previziuni pentru primavara: „Urmeaza o perioada agitata”

Cand se vor afla planetele in faza retrograda in 2016 si care sunt amenintarile acestora

Eclipsa este pe axa sănătății și semnalizeaza: sistemul imunitar, limfatic, picioarele, ficatul, sistemul respirator, sangele și epuizarea-pe fond de depresie.

‪‎Berbec‬: Eclipsa Îți vizează sănătatea și statea interioară. Vei avea schimbări importante la muncă. Neplaceri in modul de a comunica si lectii de progres si incredere in sine.

‪Taur‬: Atenție sa nu te înșele persoana iubită.
Ai restanțe în domeniul copiilor. neplaceri privind plati, cheltuieli si administarea banilor. Atentie la intuitia financiara.

‪Gemeni‬: Lecții de personalitate pentru a te aduna din haos, dinspre șefi și autorități. Situații familiale posibile, schimbări pe acasă. Atentie la tendinta de a respinge sau de a domina, de a te impune si la sanatatea parintilor.

‪‎Rac‬: Situații de străinătate și progres personal. Studii și examene, reproșuri dinspre frati.
Posibile neplaceri de sanatate si in relatia cu anumiti colegi.

‪‎Leu‬: Renaștere prin spiritualitate și viață sexuală. Credite, dobânzi și taxe, bani de administrat. Începi viața de la zero cu brio. Atenție la umilințe. Vei avea nevoie sa iti reformulezi dorintele si sa inveti „a primi”.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top