Connect with us

Revistateo.ro

Educatoare din Gorj, acuzata ca a furat cornul si laptele elevilor

Stiri

Educatoare din Gorj, acuzata ca a furat cornul si laptele elevilor

O educatoare din Gorj este acuzata ca a dus acasa cornul si laptele elevilor. Politistii gorjeni au deschis deja o ancheta pentru investigarea acestui caz.

Valerica Contoloru este cercetata de Comisia de Disciplina a Scolii Gimnaziale „Grigorie Geamanu” pentru fapta de care e acuzata. Ziarul Libertatea scrie ca politistii au ajuns la locuinta educatoarei si au descoperit in frigider lapte si cornuri de la gradinita.

Politia a gasit produsele in frigiderul femeii

„Produsele gasite la domiciliul educatoarei ne-au fost restituite de Politie, alaturi de un proces verbal in care se consemnase ca in frigiderul dansei s-au mai gasit opt cutii de lapte, una consumata in cosul de gunoi si cinci cornuri inseriate.

Drept urmare am intrunit Comisia de Disciplina pe 18 ianuarie, iar cazul este in cercetare. Cu educatoarea nu am vorbit, dansa este la noi de cateva luni, stiu ca luna viitoare ar fi putut sa se pensioneze, dar astazi (miercuri – n.r.) a depus la secretariatul scolii o cerere pentru ramanerea la catedra pentru urmatorii trei ani. Dansa va trebui sa dea explicatii in fata Comisiei de Disciplina”, a declarat directorul unitatii de invatamant pentru Mediafax.

„Am observat inca din octombrie-noiembrie ca fosta sotie aducea acasa si depozita in friginer cutii cu lapte si cornuri. Erau din cele oferite gratuit copiilor de la gradinita unde lucra. Produsele erau consumate de ea ori erau oferite la rude.

CITESTE SI: Un copil din Botosani a fost inapoiat la orfelinat de parinti. Motivul e socant

Considerand ca aceasta ia laptele si cornul de la gura copiilor, pe care ea trebuie sa-i educe tocmai pentru a nu fura, am reclamat-o pe fosta sotie la Politia Turcinesti si am prezentat anchetatorilor fotografii cu produsele furate de fosta consoarta, in mai multe luni”, sustine sotul femeii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top