Connect with us

Revistateo.ro

Ea e femeia de care se îndrăgostesc toți bărbații! A avut peste 1.000 de relații

Inedit

Ea e femeia de care se îndrăgostesc toți bărbații! A avut peste 1.000 de relații

Puține femei se pot lăuda cu ”performanțele” lui Shirley Andrews, o doamnă în vârstă de 80 de ani. Viața ei a fost dintotdeauna presărată cu picanterii și, spre deosebire de multe femei, se poate lăuda că i-au găsit în plasă toți bărbații.

A cucerit peste 1.000 de bărbați

Shirley a declarat pentru un cunoscut ziar britanic faptul că niciodată nu a avut emoții când a venit vorba de cucerirea bărbaților. S-a iubit cu nici mai mult nici mai puțin decât 1.000 de bărbați, scrie Daily Mail. Ultima ei cucerire i-a șocat pe toți: noul ei iubit i-ar putea fi strănepot, pentru că are doar 18 ani.

Femeia de 80 de ani din California susține că cel mai important lucru pe lumea asta este să rupi barierele, să nu îți trăiești viața după reguli prestabilite de societate. La vârsta la care alte bătrâne își cresc nepoții sau strănepoții, Shirley bifează câte o nouă aventură amoroasă.

CITEȘTE ȘI: Cazul Michelle Barrow, femeia care a trăit cu un ghemotoc de păr în corp

Mai mult, succesul la bărbați a dus-o inclusiv pe platourile filmelor pentru adulți. Actualul ei iubit, după cum vă spuneam, are 18 ani și se numește Kyle. Băiatul spune că din toate femeile cu care a fost, Shirley i-a oferit cel mai mult din punct de vedere sexual și afectiv.

Bătrâna a fost căsătorită de mai multe ori, însă a divorțat repede de fiecare soț pentru că aceștia nu suportau libertatea ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top