Connect with us

Revistateo.ro

Dupa-ce-machiezi,-pune-aceste-produse-in-FRIGIDER.-Afla-DE-CE!

Machiaj

Dupa ce machiezi, pune aceste produse in FRIGIDER. Afla DE CE!

De ce sa tii aceaste produse in frigider? Chiar daca se folosesc pentru machiaj, locul in care le pastrezi nu ar trebui sa fie dulapul! Afla de ce!

Produsele de make-up din ingrediente naturale

Daca esti adepta cremelor de fata bio sau folosesti alte produse cu ingrediente naturale, este bine sa le pastrezi in frigider, pentru ca bacteriile sa nu se inmulteasca. In plus, tine cont de fata ca o crema de fata rece iti va oferi o senzatie revigoranta.

Citeste si: Trucuri de make-up după o noapte nedormită

Citeste si: Cum iti dai seama ca un produs de make-up este expirat?

Parfumul

Este foarte bine sa tii parfumul in frigider, pentru ca ingredintele active se vor pastra mai bine si aroma parfumului va rezista mai mult timp.

Crema de ochi

Crema de ochi este bine sa fie rece atunci cand e folosita, pentru ca te ajuta sa scapi de cearcane, avand rolul de a reduce inflamatia.

Mastile de fata

La fel ca si cremele, mastile de fata se pastreaza in frigider, caci vor fi mai eficiente. In plus, eviti riscul de a contacta bacterii.

Creionul de ochi

Ca dermatograful tau sa aiba varful tare si sa nu se topeasca, e bine sa il tii intr-un loc racoros si intunecat precum frigiderul. Acelasi lucru poti sa il faci si cu fardul de pleoape, mai ales daca este unul tip crema.

Rujul

La fel ca in cazul creionului dermatograf, locul rujului este in frigider. Asa esti sigura ca nu se va topi, dar va pastra textura cremoasa in continuare.

De asemenea, poti sa tii mereu in frigider o lingura, pe care sa o aplici pe pleoape cand ai ochii obositi si cu cearcane. Tot in frigider e bine sa pui pliculete de ceai negru pe care sa le aplici pe ten, tot pentru a reduce inflamatia. Cremele impotriva cosurile se pastreaza, de asemenea, intr-un loc racoros. Tu ce produse de make-up pastrezi in frigider?

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top