Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Dramatica poveste a Alexandrei. Are 123 de kilograme la 15 ani: „Vara îmi este FOARTE GREU”

Alexandra este o tânără ca oricare alta, dar care cară în spate umilința la care este supusă zilnic din cauza kilogramelor sale în plus, deloc puțin. La numai 15 ani, tânăra cântărește 123 de kilograme. Acesta este unul dintre cele mai grave cazuri de obezitate, intrând la categoria de obezitate morbidă.

Mama Alexandrei este disperată: nu își poate opri fetița din mâncat. Aceasta a declarat la Kanal D că s-a gândit inclusiv la varianta punerii unui lacăt pe frigider pentru ca Alexandra să nu mai fie tentată să dea buzna la mâncare.

CITEȘTE ȘI: SLĂBEȘTE CU DIETA MILITARĂ
„Mâncă în neștire, la orice oră din zi și din noapte. Noi ne culcăm, ea mâncă, pentru că nu avea cine să o oprească. I-am spus mereu că sunt cea mai buna prietenă a ei, că o să îi fie foarte greu cu timpul, greutatea ii afectează și sănătatea. Îi puneam în farfurie cât credeam că trebuie să mănânce, ea începea și țipa. Niciodată nu îi ajungea! Mănâncă in fața televizorului, apoi punea farfuria sub pat. Lumea mă învinovățește pe mine, nu aș dori nimănui să simtă ce simt eu! Nu m-am plâns niciodată, nu am cerut ajutorul nimănui”, se plânge mama fetei.

Alexandra spune că lumea își bate joc de ea și nu încearcă să se pună deloc în situația ei: „Lumea mă insultă iar vara îmi este foarte greu. Transpir mult. Nimeni nu știe cât de greu este să duci atâtea kilograme”.

Alexandra a ajuns pe mâinile unei nutriționiste, Vera Daghie, și declară acum că nu credea niciodată că mâncarea de regim poate fi atât de gustoasă. Fata urmează o cursă de slăbire cu speranța că va scăpa de povara pe care o duce în cârcă zi de zi.

Sursa foto: KANAL D

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top