Connect with us

Revistateo.ro

Star

Dramă în familia unei celebre cântarețe…din păcate a murit în urma cu puțin timp. Celia a fost nevoită să plece de urgentă din țară

Celia este una din cele mai cunoscute artiste de la noi, care din păcate în aceste momente trece prin clipe extrem de grele.

Socrul său a murit, iar Celia s-a deplasat de urgență din țară pentru a fi alături de familia soțului său.

Cantareata Celia trece prin momente de cosmar. Tatal sotului ei, a murit in urma cu cateva zile. Artista a plecat de urgenta in Australia, conform heynews.ro.

Socrul Celiei a murit in urma unor complicatii renale aparute subit. Barbatul avea 58 de ani. Vedeta și socrul ei aveau o relație foarte apropiată.

Celia şi-a pierdut si ea tatal in urma cu cativa ani, artista fiind distrusa de durere. Acum, alături de sotul ei, trece din nou prin clipe cumplite.

Artista ne-a dezvaluit ca sotul ei sufera ingrozitor si se afla impreuna in Australia, acolo unde va avea loc si înmormântarea barbatului.

„Da, este adevărat. Am pierdut un om minunat! Mereu am spus ca am niște socri extraordinari, tata socru era un om cu o inima mare, un om așa bun ca nu aveai cum sa nu îl iubești.

Am plecat de urgentă in Australia sa fiu alături de soțul meu si de familia lui in aceste grele momente. Sotul meu sufera ingrozitor.

A murit din cauza unor complicații renale apărute subit. Era bolnav, dar nu avea probleme grave… nu ne asteptam sa moară”, ne-a declarat, in exclusivitate pentru heynews.ro, Celia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top