Connect with us

Revistateo.ro

Star

Celia si Karym, lansează videoclipul piesei „La două capete”! Artista a avut o lansare cu ştaif, la un hotel de lux din Capitală!

Cu toții ne aducem aminte de CELIA, o artistă  de succes care a câștigat inimile românilor cu piesele „Trag aer în piept” şi „Şoapte”, sau celelalte colaborări alături de artişti internaționali: Buppy Brown – „Iubire”, Kaye Styles – „IS IT LOVE”, Mohombi – „Love 2 Party”, şi Shaggy – „TELL ME LIES (Let your eyes)”. Anii au trecut, a devenit soție şi mama, iar acum a venit momentul în care artista se întoarce pe scena muzicală, după o pauză de mai bine de 4 ani.

CELIA lansează videoclipul piesei „La două capete”, o colaborare cu KARYM. Piesa este produsă de Claudiu Coța şi Dragos Alexandru Damsa, iar de mix şi master s-a ocupat Magic Bunicu. Cei doi artişti au prezentat în premieră videoclipul piesei „La două capete”, miercuri, 6 Septembrie, în cadrul unui eveniment privat, într-o locație de lux din București, Hotel Rin, alături de artişti, ca Lora, Raluka, Doza de Has, Kamara (AlbNegru), Costi Ioniță, Tara Holtea, Dj Sava, foşti concurenți de la Mireasă pentru fiul meu: Andreea, Andrada si Valentin din sezonul 6, şi muuulți alții. În plus, invitații au avut parte de o lecție de muzicalitate marca Tralala School oferită de profesoara de canto Maria Simion şi eleva ei Vera Dordai.

Piesa de revenire a Celiei este despre dragoste şi infidelitate, unde rolul iubitului care a călcat strâmb este jucat de KARYM, cu care artista e la prima colaborare, iar rolul „amantei” din videoclip este jucat de Andreea, fostă concurentă la show-ul „Mireasă pentru fiul meu”. Celia a ales ca videoclipul să fie filmat la Colibița / Bistrița-Năsăud, în inima munților, în regia lui Florin G. Botea / Rival Film.

„A sosit momentul! ️Aveți aici un fragment de suflet… sper să vă placă! Fie că ai fost înşelat, fie că ai inşelat, iar mai apoi ai regretat că ai pierdut o iubire sinceră. Sunt convinsă că sunt mulți cei care se regăsesc în versurile melodiei!
„, spune artista. „Această colaborare a fost marcată de destin, aşa trebuia să fie, am simțit că această piesă trebuie făcută cu un artist talentat, la început de drum, dar care are foarte multe de dăruit… Karym este foarte talentat, are un timbru frumos, iar piesa ni se potrivește mănușă”, a adaugat Celia.

„Sunt fericit şi îi sunt profund recunoscător Celiei pentru încrederea acordată şi susținere. E un om minunat. Am toată încrederea în melodie şi în acest proiect la care țin foarte mult. Mulțumesc tuturor celor care au lucrat la acest proiect”, a declarat Karym

KARYM s-a făcut remarcat la începutul anului când a lansat „Anonim” alături de Mellina, piesă ce a acumulat aproape 2 milioane de vizualizări pe Youtube într-un timp foarte scurt.

VIDEOCLIP:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top