Connect with us

Revistateo.ro

Diferente intre indragostire si iubire

Cuplu

Diferente intre indragostire si iubire

Exista cateva diferente intre indragostire si iubire care le pot ajuta pe femei, dar si pe barbati, sa stie cum sa actioneze atunci cand sunt confuzi.

Primul lucru de la care trebuie pornit, conform consilierilor matrimoniali din Statele Unite este ca a fi indragostit nu e acelasi lucru cu a iubi. Constientizarea celor doua sentimente este importanta de la inceputul relatiei pentru ca niciunul sa nu sufere dupa ce isi face asteptari prea mari.

Intre cele doua exista o linie fina, dupa cum urmeaza:

O femeie indragostita vrea sa fie cu un barbat, iar una care iubeste are nevoie de el. Nu e acelasi lucru sa vrei pe cineva aproape in pat sau sa il doresti langa tine in orice moment. Atunci cand majoritatea gandurilor se indreapta spre el este vorba de iubire.

Persoanele indragostite traiesc totul intens, iar cele care iubesc se stabilizeaza din punct de vedere emotional. Cu toate acestea, emotiile traite in cazul persoanelor care iubesc sunt mai profunde. Preocuparile fata de partener sunt mai mari. Nu totul se limiteaza la sex si la necesitatea de a primi afectiune in cazul iubirii.

Realitatea si imaginea din mintea femeilor indragostite nu coincid intotdeauna, iar cand vine vorba de iubire, barbatul ales poate disparea oricand din peisaj, insa va fi prezent intotdeauna in inima si mintea unei femei.

Cum privesc casnicia o femeie indragostita si una care iubeste cu adevarat

Psihologii care se ocupa cu analizarea relatiilor dintre un barbat si o femeie mai spun ca persoanele care se indragostesc vorbesc din prima de casatorie. Cele care ajung sa iubeasca analizeaza cu mai multa atentie varianta casniciei intrucat intervin o serie de responsabilitati.

CITESTE SI: Lucrurile pe care o femeie inteligenta nu i le va cere niciodata partenerului ei intr-o relatie

Persoanele care ajung sa se cunoasca cat de cat isi fac planuri impreuna fara sa ignore realitatile din jur. Persoanele indragostite, din contra, se lase duse de val, iar apoi sufera din cauza entuziasmului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top