Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

DIETELE BIZARE ale vedetelor. Afla ce mananca celebritatile

Pentru a arata perfect pe covorul rosu sau pe copertile celor mai in voga reviste, celebritatile din intreaga lume fac sacrificii uriase din punct de vedere culinar. Iata unele dintre cele mai bizare diete pe care le urmeaza vedetele.

Mariah Carey – Dieta Violet.
Intr-o lupta continua cu greutatea, cantareata se lauda ca si-a gasit echilibrul cu ajutorul dietei violet. Mai precis, Mariah mananca timp de trei zile in fiecare saptamana doar alimente de culoare mov, cum ar fi strugurii sau vinetele. Chiar daca nutritionistii nu recomanda metoda artistei de peste Ocean, se pare ca-n cazul ei functioneaza perfect.

Mariah Carey

Mariah Carey

Beyonce – Apa cu piper
Considerata una dintre cele mai sexy artiste din lume, Beyonce recurge si ea la o metoda neobisnuita de a se mentine in forma.  Cantareata bea timp de doua saptamani doar apa cu piper sau sirop,  fara sa manance.  O metoda nerecomandata, ar spune specialistii.

Beyonce

Beyonce

 

 

 

 

 

 

 

 

Fergie – Otet de mere
Solista trupei Black Eyed Peas are si ea un secret cu ajutorul caruia reuseste sa isi tina sub control greutatea.  Fergie ia in fiecare zi doua lingurite de otet de mere, pe stomacul gol. O metoda cel putin la fel de bizara ca cele mai sus mentionate, insa cu efecte vizibila in cazul cantaretei.

Fergie

Fergie

CITESTE SI:3 efecte negative ale SLABITULUI. Ai grija care sunt riscurile dietei si cum pierzi in greutate!
CITESTE SI:5 REGULI ale dietei Okinawa. Vezi SECRETUL celor mai logevivi oameni de pe planeta
Gwyneth Paltrow – Apa si ceai
Acrita de la Hollywood, detinatoarea unui site in care isi prezinta obiceiurile alimentare, a tinut recent o dieta chinuitoare, cu foarte putini bani, in semn de protest impotriva companiilor de asigurari. Chiar daca nu a reusit sa o duca la capat, Gwyneth a castigat de partea sa o multime de sustinatori. De curand, actrita a dezvaluit care este secretul siluetei sale: in fiecare inceput de an, in prima saptamana, consuma doar apa si ceaiuri pentru a isi detoxifia corpul.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top