Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Dieta minune: Cum poți slăbi cu ajutorul căpșunilor

Dieta minune: Cum poți slăbi cu ajutorul căpșunilor. Principalele elemente care fac din căpșuni alimentele ideale în lunile mai și iunie sunt vitamina C și acidul folic. Poți slăbi multe kilograme cu ajutorul căpșunilor, în numai 7 zile. Iată în ce constă dieta.

MENIUL CU CĂPȘUNI PENTRU 7 ZILE:
Micul dejun:
La micul dejun trebuie obligatoriu să consumi proteine pentru a avea energie toată ziua. Așa că un ou sau două ouă fierte sunt esențiale. Un shake cu căpșuni este foarte bun pentru a te vitaminiza. În zilele în care te-ai săturat cu shake-ul de căpșuni, poți bea o limonadă cu mentă și zahăr (nu foarte mult pentru a nu te îngrășa) sau un shake cu banane și căpșuni (poți pisa bucăți mai mari de banane în sucul de căpșuni făcut la blender).

CITEȘTE ȘI: CREZI CĂ ȘTII TOTUL DESPRE CĂPȘUNI?

Prânz: Pentru gustare, mănâncă 350 grame de căpșuni, fără zahăr. Un pui la grătar vine foarte bine cu ceapa verde sau salata verde, plus două pahare de apă plată (să fie rece, pentru a te hidrata pe canicula de afară).

Cina: Poți alege pentru masa de seară o supă de urzici sau spanac cu smântână. Duminica, poți pregăti înghețată de căpșuni pentru a te răsfăța, mai ales că este ultima zi de dietă din săptămână. Vezi cum se prepară cea mai bună înghețată de căpșuni aici.

În tot acest timp cât ții dieta cu căpșuni, nu consuma: prăjeli, prăjituri cu creme groase, sucuri carbogazoase cu coloranți, mezeluri, pateuri sau brânzeturi cu e-uri. Dacă ții această dietă timp de 7 zile, vei reuși să slăbești 4 kilograme, fără să-ți dai seama.

Notă*: Căpșunile se pot consuma și seara, înainte de culcare, dar nu mai mult de doi pumni.

Specificare: Pentru realizarea oricărei diete, este bine să vă adresați mai întâi medicului nutriționist.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top