Connect with us

Revistateo.ro

dieta lui dumnezeu

Dieta si Sport

Dieta lui DUMNEZEU – Slabeste 10 kilograme pe luna

Inspirata de Biblie, aceasta dieta te ajuta sa dai jos 10 kilograme in 40 de zile. Dorinta mare de a arata bine si de a te simti bine in piele ta, te face  sa nu te inlaturi in a incerca noi diete, oricat de ciudate ar fi ele. „Dieta lui Dumnezeu” este una care rapid s-a bucurat de succes. Credinta joaca un rol important in societatea actuala, iar acest lucru a fost speculat si de Jordan Rubin cand acest a publicat cartea „The Make’s Diet„. „Dieta lui Dumnezeu” cum a fost declarata, a facut rapid mii de curiosi, acest regim alimentar fiind bazat pe patru principii : sanatatea fizica, emotinoala si mentala. Cartea promoveaza intoarcerea la origini, la alimentatia simpla ce se regaseste in Vechiul Testament.

Cheia este alimentatia bio

Aceasta cura se bazeaza pe legiile evreiesti vechi, unde carnea de porc si slanina erau interzise. Planul de alimentatie cuprinde carnea rosie, unele grasimi saturate si carbohidrati. Important este ca alimentele sa fie consumate in starea lor natutrala, lucru insa destul de dificil. Dieta mai recomanda si alimentele bogate in fibre: conopida, brocoli, struguri, seminte, fructe de padure, nuci, anumite legume sau ceriale, dar si grasimile naturale, chiar si cele ce se gasesc in peste si grasimile saturate din lapte, branzeturi si unt. Indicat este sa se consume carne slaba, de exemplu, somonul alaturi de salate, iar carbohidrati apreciati sunt cei din surse naturale: fructe, miere si lapte.

Ce nu este recomandat sa consumati
Alimentele interzise in aceasta dieta: orice produs tratat din comert sau procesat, produsele modificate genetic, dulciurile, zaharul sau orice contine coloranti, carnea de porc, grasimile procesate, bauturi sau sucuri din comert.
Neindicat consumul de apa de la robinet, aceasta contine un numar ridicat de clor!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top