Connect with us

Revistateo.ro

Dieta cu pepene - slabeste un kilogram pe zi

Cura de Slabire

Dieta cu pepene – slabeste un kilogram pe zi

Dieta cu pepene este una dintre cele mai eficiente diete, caci te ajuta sa slabesti pana la un kilogram pe zi. Pepenele rosu contine pana la 90% apa si este ideal pentru a obtine hidratarea atat de necesara pe timpul verii. Are foarte putine calorii si o multime de nutrienti importanti pentur buna functionare a organismului. Toate aceste proprietati il transforma in alimentul ideal pe care sa il consumi atunci cand tii dieta.

Dieta cu pepene este foarte usor de urmat, desi la prima vedere pare drastica. Rezultatele te vor convinge de eficienta ei inca din primele zile. Aceasta dieta este formata din doua etape: in prima etapa mananci numai pepene rosu pe toata durata zilei, iar in a doua etapa introduci si alte alimente.

CITESTE SI: CUM RECUNOSTI UN PEPENE ROSU INJECTAT

CITESTE SI: 5 ALIMENTE CARE NU SUNT ATAT DE SANATOASE PE CAT CREZI

Etapa 1: Se consuma doar pepene rosu pe toata durata zilei. Niciun alt alimente nu este permis si nu ai voie sa depasesti o cantitate de 3 kilograme de pepene. In aceasta etapa organismul va trece printr-un proces de detoxifiere si va elimina toate impuritatile si substantele de care nu are nevoie. Aceasta etapa trebuie sa dureze cel mult 5 zile.

Etapa 2: Incepi sa consumi alimente de care corpul are nevoie dupa detoxifiere. Vei avea trei mese principale si o gustare. Aceasta etapa va dura 10 zile. Iata o varianta de meniu pentru aceste zile:

Micul dejun: un bol de cereale integrale cu lapte sau o felie de paine integrala cu branza slaba

Gustare: pepene rosu

Pranz: 200 de grame de peste, pui sau vita preparate la gratar sau fierte, cu garnitura de salata. In salata se poate adauga o lingura de ulei de masline

Cina: pepene rosu

Atentie! Aceasta dieta nu le este recomandata persoanelor care au probleme de sanatate si trebuie tinuta doar la sfatul medicului. Daca te-ai hotarat sa o urmezi intreaba mai intai medicul nutritionist!

sursa foto: 123rf.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top