Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Dieta cu drojdie de bere. Scapi de 5 kilograme rapid

Drojdia este un ingredient indispensabil atunci când vine vorba de prepararea pâinii sau a cozonacului. Puține persoane știu, însă, că drojdia este foarte bună și pentru a slăbi sănătos, într-un timp scurt.

Dieta cu drojdie de bere ajută la pierderea a nu mai puțin cinci kilograme în două săptămâni. Pentru că nu necesită un regim alimentar extrem de strict, această dietă cu drojdie este de mare ajutor celor care nu se pot ține departe de anumite alimente.

Citește și: Dieta lui Dumnezeu. Te ajută să slăbești 10 kilograme în 40 de zile

Drojdia de bere accelerează metabolismul datorită riboflavinei, vitamina B12 care participă activ în procesele metabolice, formarea anticorpilor, celulelor pielii, precum și a celulelor roșii ale sângelui.

De asemenea, mai conține vitaminele din complexul B, D, E, H(biotină), dar și acid folic, magneziu, potasiu, calciu, crom, seleniu, fosfor, aminoacizi și proteine.

Cum se consumă drojdia de bere pentru a scăpa de kilogramele în plus

Pentru ca această dietă să dea rezultate, se recomandă hidratarea corpului foarte bine. Astfel, nu trebuie să uiți să bei cel puțin doi litri de apă pe zi și să ai grijă să mănânci trei mese echilibrate. Mai puțin zahăr și mai multe proteine, carne și legume ajută la pierderea sănătoasă în greutate.

Este important să se consume, timp de două săptămâni, câte o linguriță de drojdie de bere proaspătă, sau o jumătate de lingură de drojdie de bere uscată la prima masă a zilei, după care se consumă aceeași cantitate cu jumătate de oră înintea meselor de peste zi, conform a1.ro.

În cazul în care gustul și mirosul fac dificilă respectarea dietei, se poate amesteca drojdia în iaurt, miere, ceai sau sucuri naturale. Dacă vă este greu să consumaţi drojdia ca atare puteţi să o combinaţi cu miere: preparaţi un amestec din două linguriţe de drojdie uscată şi două linguriţe de miere şi luaţi-l de trei ori pe zi, cu o jumătate de oră înaintea meselor principale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top