Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Dieta bazată pe cartofi ținută de un bărbat. Ce i s-a întâmplat după un an

Un bărbat pe nume ANdrew Taylor a vrut să facă o schimbare radicală în stilul său de viață și a dat într-o dependență greu de înțeles chiar și pentru mulți medici și nutriționiști. Așa s-a născut dieta cu cartofi.

Bărbatul avea câteva kilograme în plus când s-a hotărât că vrea să slăbească. Era extrem de deprimat și a recunoscut că a vrut să scape de patima alcoolului în care a intrat din cauza nemulțumirilor legate de fizicul său.

Pe vremea când era alcoolic, bărbatul a spus că mânca orice. Devenise dependent în special de alimentele cu multe grăsimi și de dulciuri. Evident, și sucurile acidulate pline de coloranți au contribuit la formele sale rubensiene pe care nu le-a mai dorit.

„Am realizat ca eram dependent. Cand esti alcoolic si ajungi dependent, vrei sa te opresti. Este la fel cand mananci junk food. Insa nu te poti opri din mancat. Mi-am dat seama ca trebuie sa fac ceva”, a marturisit Andrew.

Atunci acesta a decis să mănânce exclusiv cartofi vreme de un an de zile. Mulți au spus că această cură nu va ține și nu va da roade. Totuși, într-un an de zile, acesta a reușit să slăbească 25 de kilograme.

„Sufeream de depresie iar cartofii m-au ajutat sa-mi revin. Nu mai beau, nu mai iau antidepresive, dorm mai bine si nu mai simt dureri articulare.”, sustine tanarul.

Bărbatul a mai spus că începutul dietei a fost o adevărată tortură pentru el.

CITEȘTE ȘI: A amestecat două ingrediente la îndemâna tuturor și a scăpat pentru totdeauna de grăsimea abdominală

Ce probleme de sănătate riști când nu te speli corect pe dinți

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top