Connect with us

Revistateo.ro

dieta accesibila

Stiri

Dieta accesibila! Nu costa mult si – surpriza! – nu interzice DESERTUL!

Aceasta dieta accesibila nu te lasa sa iti fie pofta! Te ajuta sa slabesti cu alimente ieftine, gustoase, pe care le cunosti si tu si poti sa le pregatesti rapid. Iar cel mai mare avantaj e ca interzice desertul!

Dieta se bazeaza pe fructe si legume pe baza de apa, care te ajuta sa te simti satula, fara un aport mare de calorii. Mananca urmatoarele:

– fructe: cat mai multe, incluse atat in micul dejul si in cina, cat si la gustarile de peste zi. Poti sa mananci ce cantitati vrei, din orice fruct, insa cele mai recomandate sunt merele, gutuile, dovleacul, pepenele, citricele. Acestea au un continut redus de zahar si multa apa. Cel mai bine ar fi sa eviti bananele, strugurii si fructele uscate.

CITESTE SI: Dieta… cu aer. Vezi cum te ajuta respiratia sa slabesti

CITESTE SI: Dieta ieftina cu iaurt. Slabesti pana la 5 kilograme in 10 zile!

– legume: mananca legume cu un continut caloric mic: conopida, broccoli, varza, morcovi, castraveti, ciuperci, spanac, ceapa si usturoi. Gaseste diverse combinatii pentru ele.

– cereale: orezul brun si pastele integrale sunt permise.

– celelalte produse: prajelile, grasimile sunt interzise! Nu se recomanda sa gatesti cu ulei. Totusi, deserturile de orice fel sunt permise, unul pe zi, la pranz. In rest, nu se va consuma nimic cu zahar. Desigur, daca vrei sa mergi la sigur, renunta de tot si la dulciuri sau consuma doar doua-trei linguri dintr-un desert, in rest fructe.

Aceasta dieta te ajuta sa slabesti sigur, sa ai o piele frumoasa si nici nu vei suferi cu gandul la alimentele interzise, caci ai de unde alege pentru a-ti satisface toate poftele! Nu-i asa ca este o dieta accesibila?

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top