Connect with us

Revistateo.ro

Dictionar de vise. Te-ai intrebat vreodata ce inseama cand visezi bani, pisici, drum, furnici sau cazi. Iata interpretarea a 12 simboluri comune din vis!

Inedit

DICTIONAR DE VISE. Ce inseamna cand visezi aceste 12 simboluri

Visele reprezinta un mare mister, iar unii oameni sustin ca ele reprezinta mai mult decat simple imagini care iti vin in minte in timpul somnului.

Sunt unele lucruri care iti apar in vise si care au o conexiune sau un mesaj ascuns cu ceea ce ti se intampla in viata reala. Iata 12 simboluri care iti apar frecvent in vise si ce inseamna acestea:

DICTIONAR DE VISE

Ce inseamna cand visezi cutii

Cutiile simbolizeaza dezamagirea, dar si misterul sau secretul. Daca visezi o cutie, acesta este un semn ca subconstinetul tau vrea sa iti dezvaluie un secret. O cutie goala in vis inseamna ca vei avea o dezamagire, in timp ce o cutie pe care o deschizi inseamna ca iti vei dezvalui un secret altora.

Ce inseamna cand cazi in vis

Caderea este asociata cu grijile, pierderea controlului si riscul. Sentimentul ca o cazi in vis inseamna ca iti este teama ca o sa pierzi controlul vietii tale si ca iti este frica de esec

Ce inseamna cand visezi pisici

Pisicile simbolizeaza puterea, feminitatea si spiritualitatea. Cand iti apar pisici in vis, subconstientul iti da indicii ca vei simti o conexiune spirituala.

Iata cum sa ai un vis lucid!

Citeste si:Ce inseamna daca VISEZI DROJDIE?

Citeste si:Ti-ai visat de curand fostul iubit? Iata ce poate sa semnifice asta

DICTIONAR DE VISE

Ce inseamna cand visezi ca iti cad dintii

Dintii sunt un simbol pentru sanatate, dar si pentru imbatranire si aspect fizic. Cand visezi ca iti cad dintii, ai o teama de faptul ca vei imbatrani, dar si o frica fata de cum te percep cei din jurul tau.

Ce inseamna cand visezi furnici

Furnicile sunt un semn de iritabilitate, dar si de incurajare si munca grea. Simbolizeaza conexiunile si relatiile puternice cu cei iubiti. Totodata, sunt un semn ca persoane din exterior fac presiuni asupra ta si incearca sa iti faca probleme care sa iti provoace o stare de iritabilitate.

DICTIONAR DE VISE

Ce inseamna cand visezi apa

Apa semnifica incertitudinea, ambitia si riscul. Inseamna ca esti o persoana ca isi va asuma un risc si ca iti vei incerca sansele intr-o anumita privinta.

Ce inseamna cand visezi ca zbori

Zborul inseamna pozitivitate, curaj si libertate. Simbolizeaza ca vei lua o decizie importanta in viata si ca esti o fire optimista.

Ce inseamna cand visezi drum

Drumurile simbolizeaza simbolizeaza calatoriile, simplitatea si destinul. Cand visezi un drum inseamna ca trebuie sa iti atingi planurile pe termen lung si sa iti indeplinesti dorintele.

DICTIONAR DE VISE

Ce inseamna cand visezi bani

Bancnotele sau monedele simbolizeaza energia sufleteasca. Cine gaseste bani in vis isi va incarca bateriile. Cine viseaza ca pierde bani, se va plange de pierderea unei calitati deosebite sau va inregistra o pierdere pe plan emotional.

Ce inseamna cand visezi noroi

Noroiul este asociat cu nelinistea si imobilitatea Este posibil sa ai ceva pe suflet care sa te ingrijoreze sau sa ai sentimentul ca te afli intr-o situatie fara iesire.

Ce inseamna cand visezi culoarea verde

Culoarea verde este un simbol pentru pasiune, dragoste si vindecare. Cand culoarea verde iti apare in vis, inseamna ca esti multumit/a de viata ta, mai ales de aspectul emotional.

Ce inseamna cand visezi ca esti dezbracat/a in public

Cand visezi ca esti gol sau goala in publica, acesta este un simbol pentru acceptare si vulnerabilitate si inseamna ca esti dispus/a sa accepti ce cred altii despre tine si ca este vulnerabil/a.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top