Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Diana Belbiță, ochi dulci la Exatlon. De cine îi place faimoasei

Diana Belbiță din echipa Faimoșilor de la Exatlon România se pare că e îndrăgostită. Asta susține cel puțin Vladimir Drăghia, care a remarcat o schimbare de atitudine a concurentei în ultima vreme.

Diana Belbiță, topită după Alex de la Războinici?

În ediția de aseară, Cosmin a întrebat-o pe concurentă dacă mai ține dietă, iar luptătoarea a dat un răspuns cu subînțeles. Vladimir a completat imediat intervenția Dianei.

Faimoșii au dat-o de gol ieri pe Diana Belbiță. Scena a fost în felul următor: Cosmin Cernat a întrebat-o, după cum spuneam mai su, dacă mai e la cură. Fata a zis că nu poate renunța niciodată la dulciuri mai ales când i se oferă ca premiu.

CITESTE SI: Va avea loc un Exatlon All Stars? Ce informații au apărut în mediul online

Unde a dispărut Geanina de la Exatlon. S-a aflat totul

Diana a spus că ține o „dietă de orez” referindu-se la faptul că a înjumătățit zilnic porțiile din meniul pe care îl primesc concurenții.

Diana este singura concurentă care de când a intrat în competiție s-a îngrășat, spre deosebire de colegii ei care au dat jos multe kilograme.

Vladimir a spus că faimoasa e topită după cineva: „E îndrăgostită! Simplu. Hai să trecem mai departe”.

Diana a zâmbit la cele spuse de Drăghia fără să completeze ceva în plus. Telespectatorii emisiunii cred că Belbiță este atrasă de Alex de la Războinici, asta după ce au observat și că Geanina este ușor atrasă de Ștefan.

De altfel, în ediția de Paște a emisiunii Exatlon, Belbiță și Alex au fost destul de apropiați. Colega ei, Geanina, s-a arătat și ea interesată de Ștefan, căruia i-a dat 9 la karaoke, deși nu avea cine știe ce voce.

Emisiunea Exatlon strânge în fiecare seară peste 2 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane. Este cel mai urmărit reality-show al momentului. Show-ul poate fi urmărit de sâmbătă până miercuri de la ora 19 și 45 de minute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top