Connect with us

Revistateo.ro

Dezvăluiri uluitoare din viața unei cunoscute artiste de la noi: "Familia a fost îngrijorată de drumul pe care l-am ales".

Stiri

Dezvăluiri uluitoare din viața unei artiste de la noi: „Familia a fost îngrijorată de drumul pe care l-am ales”

Mellina este un nume în muzică şi ascensiunea ei continuă. Desi este o persoana de succes, Mellina continuă să muncească enorm şi să aibă multă răbdare pâna apar rezultatele. Este inteleapta. Această „rețetă” o ajută pe artistă atât în viața profesională, cât şi în cea personală.

Frumoasa Mellina a dezvăluit că la început de drum părinții erau îngrijorați de direcția în care mergea: muzica

„Oamenii care m-au susținut mereu, indiferent de alegeri, au fost membrii familiei mele, cu toate că la început le-a fost greu să-mi înțeleagă direcția. Au fost îngrijorați de drumul pe care l-am ales, dar cu timpul au realizat că acesta este lucrul care pe mine mă face fericită, iar acum sunt bucuroşi că am luptat pentru visul meu”, ne-a declarat Mellina.

Artista susține că trăiește exclusiv din muzică, deşi la început lucrurile nu au stat aşa şi a trebuit să facă anumite sacrificii de dragul muzicii: „Decizia de a lasă orice deoparte (stabilitate financiară, persoane care mă îndemnau să renunț) şi a mă concentra strict pe muzică atunci când nu aveam nicio perspectivă, doar o viziune de visător. Am stat în casă cu laptopul în brațe şi am compus piese până am reușit să ajung la performanța de a face unele de calitate şi de a mă întreține din vânzarea pieselor şi diferite cântări.”

După ce a rupt topurile în 2014 cu hit-ul „Poză de album” feat. Vescan, acum artista este din nou pe val cu piesa „Anonim”, pe care o cântă alaturi de Karym. Piesa a acumulat deja peste un milion de vizualizări pe Youtube, iar artista are numai cuvinte de laudă la adresa lui Karym: „Karym este unul dintre cei mai talentați elevi de la scoala mea şi a Mariei Simion de muzică (Tralala School), iar PR-ul meu, Eugen Băltărețu mi l-a adus în viață.:) L-am rugat să îmi tragă ghidul de băiat pentru piesa „Anonim” şi vocea i s-a potrivit de minune. Este o piesă foarte specială şi personală. Mă bucur că a intrat la sufletele ascultătorilor”, a declarat Mellina.

Articole pe aceeasi tema:

Edith Gonzalez nu a murit. Zvonul care s-a raspandit pe Internet

Tara, despre ultimul proiect muzical: „Trebuie sa fii gata sa te reinventezi”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top