Connect with us

Revistateo.ro

Detaliul ASCUNS din aceasta fotografie l-a facut sa creada in fenomene paranormale!

Stiri

Detaliul ASCUNS din aceasta fotografie l-a facut sa creada in fenomene paranormale!

Un fotograf in varsta de 45 de ani s-a convins fara sa vrea ca exista fenomene paranormale. Acesta a incarcat o poza pe Facebook in care era surprins un cimitir. Ceea ce se ascunde cu adevarat in fotografie este miscator.

Richard Durham locuieste in Daventry, Northamptonshire (Marea Britanie) si are o mare pasiune: fotografia. Barbatul de 45 de ani a facut mai multe poze cimitirului din localitatea in care traieste.

Cand au vazut fotografia postata pe Facebook, prietenii lui Richard au constatat imediat o anomalie in imagine: se poate vedea o fantoma!

Localnicii din Daventry sustin ca satul este bantuit de multa vreme de spirite, iar in cimitir apare adesea silueta unui calaret.

CITESTE SI: VIDEO. Fantoma unei fetite de 13 ani ii INGROZESTE pe locuitorii unei capitale

CITESTE SI: VIDEOCLIP SOCANT: O fantoma supravegheaza un bebelus!

Inca este un mister pentru foarte multa lume aparitiile fantomelor in fotografii. Multi sustin ca acestea doresc sa fie vizibile pentru a trage un semnal de alarma ori pentru a-i speria pe ceilalti. Cele mai multe spirite ale oamenilor decedati apar pentru ca nu au reglat toate conturile cu cele pamantesti, mai spun specialistii in fenomene paranormale.

Detaliul ASCUNS din aceasta fotografie l-a facut sa creada in fenomene paranormale!-1

Fantomele exista de cand e lumea si sunt prezente in culturile popoarelor sub diferite nume. Acestea sunt fiinte ireale, iar in cultura romana sunt cunoscute si sub numele de naluci sau strigoi. Stafiile sunt intruchiparea sufletelor celor morti si bantuie, de obicei, locurile unde au trait fara a deranja locuitorii.

Cei care le vad se simt amenintati deoarece cred ca acestea au intentii rele. Multe fantome, conform celor care cred in ele, apar si sub forma de sunete sau diferite semne (obiecte mutate dintr-un loc in altul). Legat de fantome exista si fenomenul cunoscut sub numele de poltergesit.

Sursa foto: georgianewsday.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top