Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Delia vrea copil

Delia Matache își dorește cu ardoare un copil! În cea mai recentă postare de pe Instagram, jurata de la X Factor a spus fără tăgadă că este una din marile ei dorințe, după ce mulți ani a evitat subiectul sarcinii.

„E clar! Am cui să scriu piese la bătrâneţe! ❤️ E pentru prima oară când simt că vreau şi eu! Gataaaa!!! 😅 #amzis”, a scris Delia ep Instagram, dând de înţeles că simte că a venit momentul să devină mămică.

Delia a postat un videoclip cu fetița surorii sale care ține în mâini un microfon, semn că nepoțica ei îi va călca pe urme.

Delia: Nu există momente grele în showbiz

„Din punctul meu de vedere, nu există momente grele în showbiz, momentele grele sunt în viață, important e cum treci peste ele. Eu nu cred că există momente grele în showbiz, ce poate fi greu? Că nu ți-a mers o piesă cum te-ai fi așteptat sau nu s-a vândut un album suficient.

Astea nu sunt momente grele. În artă, în meseria de artist, faci de plăcere lucruri, dacă plac publicului, e perfect, dacă nu, îți plac ție.

Din fericire, în cele două proiecte, X Factor și iUmor, nu am parte de atât de multe rigori. Sau cel puțin eu nu văd asta, nu simt. iUmor este o emisiune în care suntem liberi 100% să facem ce vrem, să creăm ce content vrem, pe asta se bazează formatul emisiunii și acesta este motivul pentru care are atât de mult succes, pentru că suntem reali, nu suntem prefabricați, ca să dăm bine la TV.

Iar pentru X Factor, e cam la fel, singura diferență fiind aceea că acolo mă bazez pe meseria mea și ciulesc foarte bine urechile la ce cântă concurenții pe scenă”, a mărturisit pentru revista Viva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top