Connect with us

Revistateo.ro

DEFECTUL pentru care femeile îi adoră pe bărbați

Cuplu

DEFECTUL pentru care femeile îi adoră pe bărbați

Bărbații sunt dificili, spun femeile. Femeile sunt greu de abordat, spun bărbații. Indiferent de sex, atât unii cât și altele au defecte. Unele dintre defecte îi fac atât de speciali pe bărbați încât devin adorabili.

Când vine vorba de bărbați, femeile preferă asta

Femeia este pusă deseori în ipostaza de prietenă și mamă. Una dintre calitățile pe care bărbații o caută la cele mai multe femei este spiritul matern, protecția pe care reprezentantele sexului frumos o exercită asupra sexului tare, spun mai multe studii britanice.

Femeile îi adoră pe bărbați din mai multe puncte de vedere. Acestea îi văd ca pe niște copii și asta li se pare amuzant: că nu se maturizează aproape niciodată.

Bărbații au o serie de defecte, printre care și încăpățânarea. Tocmai aceasta este principala ‘calitate’ după care femeile sunt topite.

De ce le plac femeilor bărbații încăpățânați:

1. Pentru ca au mereu pe cine să corecteze. Femeile adoră jocul și fug cât pot de tare de platitudine. Nu și-ar dori o relație în care să se plictisească. Tocmai de aceea, ele sunt foarte încântate când dau de un partener căpos deoarece le antrenează și le mențin vii în relație.

CITESTE SI: ZODIA FEMININA de la care au de invatat toti barbatii

CITESTE SI: SEX: 15 Lucruri pe care barbatii le fac in pat, dar femeile NU le SUPORTA

2. Pentru că știu că dincolo de încăpățânare… și bărbații au suflet. Oamenii căpoși sunt foarte sensibili pe dinăuntru, spun psihologii. Faptul că cineva nu poate să renunțe la ideile sale înseamnă că are o serie de vulnerabiltăți și trebuie să se agațe mereu de ceva. La capitolul orgoliu, bărbații sunt deasupra femeilor.

3. Pentru ca sunt sexy. Femeile considera sexy barbatii incapatanati. Sunt atrase de ei deoarece, in cele mai multe cazuri, incapatanarea este asociata cu barbatia, cu virilitatea.

4. Pentru ca renunta mai greu. Femeile ii adora pe barbatii care nu se dau batuti. Acestea ii vad adevarati lideri si se pot baza pe ei atunci cand au nevoie intr-o problema spinoasa.

Ce femeie nu si-ar dori langa ea un barbat care sa se lupte cu toata lumea pentru a le ajuta? Ce femeie nu si-ar dori un barbat care sa dea piept pentru ele atunci cand trebuie sa se certe cu birocratii de la ghisee ori cand trebuie sa negocieze ceva important?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top