Connect with us

Revistateo.ro

Decizia luată de Anamaria Prodan legată de costumele populare ale Ionelei Prodan

Life

Decizia luată de Anamaria Prodan legată de costumele populare ale Ionelei Prodan

Anamaria Prodan are mai multe costume populare rămase de la mama ei, Ionela Prodan. Sunt costume deosebite. Acum, impresara a decis ce va face cu acele costume. IAtă ce se va întâmpla cu acea colecție a mamei sale.

Ce decizie a luat Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și sora ei, Anca, au decis să păstreze costumele populare ale mamei lor. Și asta deoarece sunt neprețuite pentru ele. Ba chiar își doresc să le poarte. Mai mult decât atât, chiar și cele două fete ale impresarei vor purta costumele.

Anamaria Prodan este ocupată cu pregătrile pentru pomana de 40 de zile pentru Ionela Prodan. Dorește să facă o pomană la care să ia parte oamenii nevoiași.

Anamaria Prodan a decis când va face pomana pentru mama ei

Anamaria Prodan va face pomana de 40 de zile pentru mama sa, Ionela Prodan. Vrea să facă un parastas așa cum și-ar fi dorit mama ei. A ales data și a decis să facă un lucru inedit.

După înmormântarea Ionelei Prodan, fiica sa, Anamaria, a invitat mai mult de 200 de persoane la pomană, la un hotel de cinci stele din București. Acum, la parastasul de 40 de zile, intenționează să facă ceva inedit ce i-ar fi plăcut mamei ei.

CITEȘTE ȘI: Pleacă Anamaria Prodan din țară? Ultimul zvon apărut pe Internet

CITEȘTE ȘI: Anamaria Prodan a renunțat la doliu: „Doliul se ține în suflet”

Anamaria vrea să îndeplinească dorința mamei ei. Ionela Prodan a fost mereu sensibilizată de soarta oamenilor nevoiași. De aceea își dorea să îi ajute de câte ori avea ocazia. Astfel, fiica ei își dorește să îndeplinească dorința mamei. Va face un parastas pentru oamenii săraci.

A ales și data parastasului. Va fi pe 12 mai. Este un pic mai devreme decât s-a preconizat. Mai jos vei afla mai multe detalii oferite de surse apropiate familiei Prodan.

„Anamaria Prodan îi face pomană mamei sale pe 12 mai, puțin mai devreme decât se preconiza. Ea a vrut însă ca slujba să fie într-o sâmbătă pentru a putea veni la cimitir toți apropiații Ionelei Prodan, dar și oamenii care au iubit-o și au respectat-o pe îndrăgita artistă de-a lungul vieții….CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top