Connect with us

Revistateo.ro

Afla de ce este bine sa verifici picioarele bebelusului atunci cand plange si nu intelegi de ce se intampla asta. Astfel, vei evita anumite probleme.

Stil de viata

De ce trebuie sa verifici picioarele bebelusului cand plange fara motiv

Parintii intra in panica atunci cand bebelusii plang si nu isi dau seama care este motivul. Exista mai multe motive pentru care bebelusii plang. Chiar daca sunt hraniti si nu au probleme de sanatate, apar anumite situatii neprevazute care ii sperie pe parinti si ii fac pe copii sa planga. Daca bebelusul plange, insa nu intelegi care ar putea fi motivul, este bine sa ii verifici si picioarele.

Motivul pentru care trebuie sa verifici picioarele bebelusului daca plange si nu stii de ce

Motivul poate fi aparent banal. Uneori, se prind anumite fire de par in sosetele micutilor. Si, din caza miscarilor acestora, firul de par poate ajunge pe degetele copilului. Se poate infasura in jurul degetului. Astfel, in zona respectiva apar durerile, sangele nu mai circula asa cum ar trebui. Si, desi pare un lucru lipsit de importanta sau nu pare a fi ceva grav, in realitate, lucrurile se pot complica. Spre exemplu, daca problema nu este observata si nu este rezolvata la timp, se poate ajunge, in cele mai nefericte cazuri, la amputarea degetului. In timp, dupa ce se umfla degetul, firul de par nu mai poate fi observat. Si, astfel, problema se agraveaza.

Scott si Jessica Walker sunt doi parinti care au trecut printr-o astfel de experienta. Fetita lor plangea toata ziua, aparent fara motiv. Jessica i-a scos sosetele, in speranta ca astfel o va calma. Astfel, a observat ca degetul fetitei era umflat si se inrosise. Motivul era acela ca un fir de par se infasurase in jurul degetului micutei.

Desi nu este o problema care se intampla frecvent, uneori, parintii se pot confrunta si cu astfel de situatii. Asa ca, data viitoare cand bebelusul plange, este bine sa ii verifici si picioarele. Ar putea fi o alta problema, insa ar putea fi, la fel de bine, si problema cu care s-au confruntat Scott si Jessica Walker.

Articole pe aceeasi tema:

9 medicamente pe care sa nu le dai NICIODATA bebelusului

Apar dintii bebelusului? Cele 10 semne ca sa iti dai seama

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top