Connect with us

Revistateo.ro

De ce trebuie sa pastrezi zeama de la castravetii murati

Stiri

De ce trebuie sa pastrezi zeama de la castravetii murati

De cele mai multe ori zeama de la castravetii murati este aruncata, insa ea are multe utilizari inedite. Iata cateva dintre acestea!

Exista numeroase retete in care poti utiliza zeama de la castravetii murati, asa ca ar trebuie sa te gandesti de doua ori inainte de a o arunca. In primul rand o poti folosi la fragzirea carnii penru friptura. Inmoaie carnea de pui sau de porc in aceasta zeama si las-o aproixmativ 30 de minute, inainte de a o baga la cuptor. Condimenteaz-o apoi, aseaz-o in tava si pune-o la foc mediu. Gustul va fi deosebit, iar friptura extrem de frageda.

CITESTE SI: CASTRAVETII-BENEFICII NECUNOSCTE

Nu ai reusit sa consumi toate pastele pe care le-ai preparat la pranz? Stim cu totii ca, dupa ce sunt puse la frigider, ele absorb foarte mult sos si devin neplacute la gust si aspect. Daca torni cateva linguri de zeama de la castravetii murati peste ele, vei imbunatati considerabil atat aroma cat si aspectul acestora.

Poti face un hummus din naut absolut delicios, daca adaugi si cateva linguri de zeama de la castraveii murati. In general, hummusul este o pasta gustoasa, dar greoaie si seaca. Cu zeama aceasta vei obtine un gust acrisor, foarte bun.

Aceasta zeama de castraveti poate fi utilizata chair si la conservarea altor legume. De preferat, este sa o utilizezi la conservarea cepei, a usturoiului sau a rosiilor. Orice leguma moale este pastrata bine in acest suc. Adauga condimente si cateva fire de marar si va iesi o minunatie!

Sursa foto: greenlivingaz.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top