Connect with us

Revistateo.ro

De ce se casatoresc femeile

Cuplu

De ce se casatoresc femeile

Multe dintre voi stiti raspunsul, insa coincide raspunsul expertilor la intrebare cu al vostru? Inca din perioada copilariei, fetele se viseaza in rochia de mireasa. Care este explicatia psihologica a acestei dorinte arzatoare de a se casatori?

Cercetatorii de la „Australian Institute of Family Studies” vin cu cateva argumente despre care credem ca se aplica femeilor din intreaga lume.

De ce se casatoresc femeile:

1. Din iubire? Da. Femeile considera ca dovada suprema a dragostei pe care o poarta fata de partenerii lor este reprezentata de dorinta de a-si uni destinele pentru totdeauna.

Chiar daca pentru multe dintre ele casatoria este doar un act, ceea ce conteaza cu adevarat este componenta religioasa a acestui obicei vechi de cand lumea. Unirea in fata Divinitatii simbolizeaza, asadar, respectul si iubirea fata de un barbat.

2. Din teama de a ramane singure? Da, dar acest motiv e valabil numai dupa varsta de 30 de ani. Femeile care ajung nemaritate la aceasta varsta sunt de parere ca nu vor mai prinde niciun tren si ca viata lor va fi complet nefericita.

CITESTE SI: A cerut-o in casatorie, dar ea l-a refuzat. Dupa 10 ani, femeia a avut parte de un soc

3. De nevoie? Da si nu. E adevarat ca munca in doi te usureaza de anumite cheltuieli. Sa fim realisti. Doua persoane stau impreuna si pentru ca le vine chiria mai ieftina sau isi pot imparti banii mai bine pentru fiecare. Orice relatie are o componenta materiala, nu si materialista (cu siguranta faceti diferenta).

4. De gura lumii? Nu prea, desi in zonele rurale se mai tine cont de asta. Societatea isi exercita influenta asupra vietii de cuplu intr-o maniera tot mai mica in ultima vreme. Singurul mod in care o femeie este afectata de ce spune lumea cu adevarat nu e daca e maritata sau nu, ci daca face copii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top