Connect with us

Revistateo.ro

Află de ce nu trebuie să poarte femeile pantaloni în biserică. Este un lucru pe care fiecare femeie trebuie să îl cunoască.

Stil de viata

De ce nu trebuie să poarte femeile pantaloni în biserică

8Atunci când merg la biserică, femeile nu trebuie să poarte pantaloni. Este o regulă pe care unele femei o respectă, pe când altele o încalcă. Din rândurile de mai jos afli de ce nu trebuie să poarte femeile pantaloni în biserică.

De ce nu trebuie să poarte femeile pantaloni în biserică

Se știe că femeile trebuie să poarte în biserică o fustă lungă. De asemenea, este bine ca ele să aibă capul acoperit. În plus, nu trebuie să fie machiate atunci când merg la biserică. Însă, nu toate doamnele și domnișoarele țin cont de lucrul acesta. Mai mult decât atât, ele trebuie să renunțe la bijuterii și să fie cât mai simple atunci când merg în casa lui Dumnezeu. Motivul pentru care se impune o astfel de regulă este acela că ele pot atrage atenția bărbaților care participă la slujbă. De aceea, ei nu se mai pot concentra asupra lucrurilor care se întâmplă în casa lui Dumnezeu.

CITEȘTE ȘI: Păcatul pe care îl fac femeile în timpul sexului. Ce spun preoții?

CITEȘTE ȘI: Ce spune Biblia despre hainele de doliu

Atunci când merg la biserică, oamenii se roagă, speră ca păcatele să le fie iertate. În plus, trebuie să fie cu gândul la Dumnezeu și să uite de existența lucrurilor lumești.

Biblia, la Deutronom 22,5 menționează că: „Femeia să nu poarte îmbrăcăminte bărbătească, şi bărbatul să nu se îmbrace cu haine femeieşti; căci oricine face lucrurile acestea este o urâciune înaintea Domnului, Dumnezeu.” În plus, CANONUL 13 Gangra (OSÂNDA FEMEILOR CARE ÎMBRACĂ VEŞMINTE BĂRBĂTEŞTI) spune: „Dacă vreo femeie, din asceză părută, şi-ar schimba îmbrăcămintea, şi în locul hainei femeieşti obişnuite, ar lua îmbrăcăminte bărbătească, să fie anatema.”

De aceea, femeile nu trebuie să poarte pantaloni când merg la biserică. Este bine ca ele să încerce să respecte această regulă. Nu este un lucru greu de realizat. Pur și simplu trebuie să aibă o vestimentație potrivită pentru astfel de situații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top