Connect with us

Revistateo.ro

De ce nu ti se indeplineste rugaciunea

Stiri

De ce nu ti se indeplineste rugaciunea

Te-ai intrebat de ce nu ti se indeplineste rugaciunea? Sunt cel putin 3 lucruri pe care crestinii nu il constientizeaza atunci cand se roaga lui Dumnezeu.

1. Pacatul deznadejdii

Preotii spun ca daca te rogi doar pentru ca este ultima solutie la rezolvarea problemelor tale, Dumnezeu nu va primi bine rugaciunea ta. Atunci cand te rogi, trebuie sa fii smerit, sa iti incredintezi toata nadejdea in El.

Dovedit stiintific. Ce efecte are rugaciunea asupra ta

Rugăciune făcătoare de minuni către Fecioara Maria

2. Iubirea de sine si neputinta de a ierta

Rugaciunea nu poate fi spusa impotriva unei persoane sau doar pentru binele propriu. Daca iubirea de sine este mai mare decat iubirea aproapelui si vezi prin rugaciune doar o metoda prin care Dumnezeu crezi ca iti va indeplini toate mofturile, esti pe drumul gresit. Dupa cum spunea si Iacov, „mare bucurie sa socotiti, fratii mei, cand dati de felurite ispite, stiind ca incercarea credintei voastre naste rabdarea; dar rabdarea sa-si aiba lucrare desavarsita, pentru ca voi sa fiti desavarsiti si întregi, intru nimic stirbiti” (Iacov 1, 2-4).

3. Cerintele materiale

Dumnezeu nu iubeste deloc omul care se vinde banului, cel care tanjeste numai dupa averi si bunastare materiala, uitand de importanta mantuirii spirituale. Tocmai de asta, persoanele care cer bani prin rugaciune nu vor fi ajutate. E mai bine sa ceri putere de munca, rabdare, nadejde, incredere, speranta si sanatate. Munca cinstita si stradania alaturi de iubirea de oameni sunt adevaratele valori crestine si nu obtinerea banilor pe cale facila.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top