Connect with us

Revistateo.ro

De ce nu te vrea niciun barbat - 5 argumente de necombatut

Cuplu

De ce nu te vrea niciun barbat – 5 argumente de necombatut

Te-ai intrebat de ce esti singura? De ce barbatii fug de tine sau, ca sa nu sune atat de dure, de ce nu e nimeni pregatit de o relatie cu tine? Problema poate fi modul in care abordezi ideea unei relatii.

De ce nu te vrea niciun barbat

Argumentul nr. 1: Ai asteptari exagerate de la cel pe care ai pus ochii. Suntem oameni si nu suntem perfecti tocmai din aceasta cauza sau datorita, daca stam sa ne gandim ca a avea defecte este un lucru minunat. Cum ar fi sa fim toti perfecti? Cum ar fi acele relatii in care ar curge numai lapte si miere, in care ar disparea emotia impacarii, sacrificiul, dorinta de a construi ceva pe bune impreuna?

Argumentul nr. 2: Esti frustrata. Nu esti singura, insa atunci cand frustrarile intrec o anumita limita indepartezi pe toata lumea din jurul tau. Lipsa autostimei ii tine la distanta pe cei din jur. Oamenii care nu se iubesc suficient de mult nu pot avea pretentia sa ii iubeasca ceilalti.

Argumentul nr. 3: Ai o conceptie gresita despre barbati si ai tendinta sa ii admonestezi de la prima intalnire. Nu toti barbatii sunt ‘porci’ si nu toti sunt infideli. Scapa de prejudecatile astea!

Argumentul nr. 4: Ai idei fixe despre o relatie. Iti imaginezi totul intr-un fel. Romantismul este binevenit, insa realismul este cel care ne salveaza in momentele grele. Relatiile sunt imprevizibile. Nu toate cuplurile au aceeasi traiectorie si trebuie sa fii constienta de asta.
Argumentul nr. 5: Ai o parere exagerat de buna despre tine. Daca lipsa autostimei este una din cauzele singuratatii tale, nici extrema cealalta nu e binevenita. Narcisismul ii sperie pe barbati. Acestia nu isi doresc femei increzute, oricat de tentant ar fi la un moment dat sa isi doreasca fructul oprit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top