Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

De ce nu slabesti, chiar daca tii dieta

De ce nu slabesti, chiar daca tii dieta este o intrebare pe care din ce in ce mai multe persoane o spun cu voce tare. Multe persoane vad ca acul cantarului nu se misca delocsi se dau batute.

Incepi sa mananci mai putin, renunti la dulciuri si la alimentele preferate, te duci si la sala, iar cantarul se incapataneaza sa arate aceeasi cifra.

Multe femei s-au confruntat si inca se confrunta cu aceasta problema, iar raspunsul este mai simplu decat s-ar putea crede.

Prima greseala pe care multe persoane o fac este sa sara peste mese si sa creada ca asa vor scapa de kilogramele in plus. Nimic mai fals! Daca nu mananaci, intreaga zi vei simti ca iti este foame, iar seara vei da iama in frigider.

Consuma oua fierte, carne slaba, paine integrala si iaurturi slabe, pentru a avea energie intreaga zi si pentru a slabi sanatos.

Nu renunta la micul dejun, la pranz ori la cina si obisnuieste-te sa mananci la ore regulate.

Nu renunta la mesele principale

O alta greseala pe care multe persoane o fac este sa renunte la gustari.

Acestea au rolul de a te face sa mananci mai putin la masa, asa ca nu le exclude din mesele zilnice. Consuma cu incredere un fruct sau cateva nuci uscate si la urmatoarea masa vei reusi sa mananci mai putin.

Atunci cand organismul nu primeste alimentele necesare, isi creeaza depozite, pentru a-si pastra energia. Acest lucru nu te ajuta sa slabesti, chiar daca tii o dieta stricta.

Si stresul este un factor care nu te lasa sa slabesti. Acesta duce la insomnii, iar insomnia duce la acumularea kilogramelor in plus. Corpul tinde sa isi doreasca alimente dulci, precum si grasimi, asa ca trebuie sa te odihnesti asa um trebuie.

Citeste si: Cate calorii arzi cand mergi
Dca vrei sa stii de ce nu slabesti, chiar daca tii dieta, o cauzaar fi lipsa miscarii. Alege sa faci sport in mod regulat, caci nu poti slabi numai daca incerci sa tii dieta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top